Blir så jävla frustrerad!

Publicerat   2009-05-01 23:31:00,  Lite På Djupet
Idag har jag tänkt väldigt mycket på min katt jag hade innan, Zider (Ziderflickan). Jag och Nicklas var och handlade på Netto och då tänkte jag på när jag och Zider bodde i Karlskrona och då handlade jag alltid på Netto. Då såg jag osten vi alltid brukade äta och tänkte på när hon skulle sova var jag alltid tvungen att hålla i hennes tassar annars kunde hon inte somna och på alla andra saker. En dag försvann hon vilket inte var ovanligt. Hon var jätte fin och mycket tillgiven, brukade följa med alla möjliga människor hem för något gott att äta. Men den dagen när jag gick ut och ropade på henne kom hon inte som hon annars alltid brukade göra. Jag gick ut flera gången, till och med några gången på natten för att se om hon ville komma hem, men det gjorde hon inte så då trodde jag att hon var död. Jag letade i flera dagar, flera veckor, men utan lycka. Kan än i dag märka att jag letar efter henne. Varje gång jag ser en katt som ser ut som hon tror jag att det är hon. 
Idag hände alltså något mycket märkligt. Jag frågade Nicklas vad som kom upp på Google om han googlade sitt namn. Först kom det ingenting, sen sökte han Nicklas Persson+Karlshamn, och vad kom upp då? Jo, en bild på Zider! Det var det första jag såg och jag blev så ledsen! Stod under att hon var upphittad i Hunnemaraområdet i Karlshamn, där hon försvann. Just då gick det inte att komma in på sidan, men nu kom jag in på KKS hemsida och det är Zider. Stod att hon var upphittad med sitt rosa halsband. Varför kunde inte människan låta henne vara ute så hade jag fått hem henne igen istället för att anta att hon var bortsprungen? Hon hade ju för fan sitt halsband på sig! Just vid det tillfället hon försvann hade jag ingen aning om att KKS fanns. 
Vad fan gör jag nu då? Allt jag viljat sen hon försvann va att få henne tillbaka och det kommer jag alltid vilja. 
Jag känner mig så förvirrad just nu.. Så många gånger jag gråtit för jag trott att hon varit död, så många gånger jag gråtit för jag saknat henne. Låter kanske dumt, vissa kanske tycker att hon bara var en katt, men hon var så speciell! Väldigt speciell..

http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.kks.nu/upphittade/images/karlshamn_skold_hona01.jpg&imgrefurl=http://www.kks.nu/upphittade/upphittade2006.html&usg=__Zl7C_fUfg0wBOyYe668aqfIdfUI=&h=253&w=200&sz=7&hl=sv&start=11&tbnid=bF6DYCzXvH5-lM:&tbnh=111&tbnw=88&prev=/images%3Fq%3Dnicklas%2Bpersson%252Bkarlshamn%26gbv%3D2%26hl%3Dsv%26sa%3DG
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback