Nattuggla, vad gör hon uppe?

Publicerat   2011-08-04 03:46:00,  Vardagligt
Sitter här i soffan på min onda rumpa. Har nog fått inflammation i svanskotan igen, aj aj aj. Skinkorna är ständigt avdomnade plus att svanskotan ömmar som tusan och är 10 ggr så stor. Kanske en svans som växer ut tro?

Slökollar på Real Housewives Of Beverly Hills som går på tv nu. 
Läser igenom denna helt underbara bloggen ♥! Har sett bilder på den fräkniga och trassliga flickan på We♥it många gånger och alltid tänkt "Hon bor säkert inte i sverige. Hon bor säkert hm, i någon förort till New York för hon ser så cool ut." men vad får jag veta? Hon är svensk! Hon bor i sverige! Hon pratar svenska! Och hon bor inte alls långt ifrån mig! Och hon sitter också och dinglar med benen när hon röker, precis som jag! 

Idag kände jag mig lite befriad. Känns som saker och ting sakta men säkert håller på att finna sin rätt plats och det är så skönt!
Har funderat mycket på framtiden den senaste veckan. Vad ska jag göra? Här i soffan kan jag ju liksom inte sitta. Har ju inflammation i svanskotan för tusan! 
Men om jag ska vara seriös. Vill inte jobba som frisör igen. Känner mig inte trygg i yrket längre även om jag vet att jag är en duktig frisör, så känns det inte som jag. Jag vill helt enkelt göra något annat. Men som vadå? Jag vill hjälpa människor. Men hur, i vilket yrke, vilka människor? Måste antagligen plugga. Då blir det flytt. Var? När? Hur? Det är det jag försöker komma på. Det är inte lätt, det där med att tänka vuxet.

Dessutom är jag jätte sugen på att prova något som jag velat prova i jätte många år!
Jag gjorde varje dag, jämt och ständigt, syntetdreads innan. Gjorde det på beställning och visst gillade jag det, men när jag började jobba på allvar med det egna företaget hann jag inte med det längre. Var alltid så himla sugen på att själv ha dreads, men det blev aldrig av pga många olika anledningar och jag ångrar att jag inte fått prova på det. 
Hur snyggt hade det inte varit med mellanblonda dreads i skallen med några toppar doppade i knasiga färger? Det är jag sugen på! Riktigt sugen på! Kanske det får bli ♥?

Tror jag ska vandra mot toa och göra mig redo för att natta ner mig i sängen bredvid mina älskade. Ja, det är ju inte så att jag har en hel bunt pojkvänner, det finns bara en sån kärlek för mig (Sebastian!), men jag antar..eller mja, haha, behöver inte antar för jag vet att hunden Ludde och katten Jane ligger i sängen och sussar sött. Katten Tarzan sover så gott i sin hammock bakom mig och gör små söta ljud i sömnen. 

Nej! Nu ska jag försöka drömma om vaniljfluffiga dreads med sockervaddsrosa toppar med glittrande träpärlor på ♥.
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback