Redness as a fairytale

Publicerat   2011-05-04 21:30:00,  Hår, Hud & Naglar Vardagligt
Jag absolut älskar röda hår, röda hår som går mot koppar eller violett spelar ingen roll..rött rött rött ♥!
Jag har haft rött hår många gånger men då hade jag också en väldig rockperiod (rockiga kläder och dyrlikt) vilket gjorde att jag ibland inte tyckte att rött hår passade och då blev det svart. Men nu när jag har blivit några år äldre (:P) så känner jag att rött får det bli igen. Använder inga extrema färger på kläderna längre så varför inte.

Påbörjade min färgning förra veckan då min systerdotter Moa hjälpte mig att kladda med massa Hennafärg. Mitt hår blev illandes oranget och löshåret fick en fin rödkopprig färg. Löshåret var lite torrt och trassligt så la det i inpackning, men det visade sig vara big no no då inpackningen sög ut Hennafärgen så var tillbaka på noll igen. Köpte Mood´s Koppar 22 och färgade mitt hår och slingor i löshåret. Blev en fesig kopprig färg, men jag tänkte att det får duga. Efter jag tvättade håret första gången blev håret jätte oragnet men ändå i 100 andra färger och nyanser..inget jag vill ha, så imorgon efter mötet på banken blir det nog en runda på stan i jakt efter nån spännande färg.

Jag vet egentligen inte varför rött hår får mig att tänka på sagor, men jag älskar sagor och har för mig att jag såg en film när jag var liten med en flicka som hade kopparrött hår som var så fint!
 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback