20 December

Publicerat   2012-12-21 00:00:00,  Foto - Mobilbilder Min Sjukdom Vardagligt
Har suttit och knappat runt på bilder i både Lightroom och Photoshop, men känner att jag tappat så mycket i redigering av bilder. Det gör mig så frustrerad! Ser inte ens framför mig hur jag vill ha bilderna. Tog några bilder härrom kvällen när vi klädde "granen" men dom blir inte bra hur jag än gör. Bröllopsbilderna har jag fortfarande inte haft någon energi att ge mig in på men har bestämt mig för att imorgon ska jag redigera minst 5 bilder och hoppas på att inspirationen kommer tillbaka. Är även rädd för att det inte ska bli bra, och att brudparet inte ska bli nöjda.
Tror jag jämför mig själv med andra, hur andra fotar och redigerar och blir besviken när jag inte får det lika bra. Det är väl kanske det som är felet också. Visst att man ska leta inspiration, men inte jämföra. Har lite svårt att hitta skillnaden just nu bara. Så trött hela tiden.

Var hos psykologen idag. Har inte träffat henne på ett par månader nu. Vi pratade om framsteg och bakslag inom sjukdomen och sjukvården. Mot slutet frågade hon mig om jag själv insett på riktigt att jag är sjuk, och hur jag ska anpassa mitt liv efter det. Då insåg jag att jag nog inte har det. Tanken finns ju hela tiden "tänk om det är något annat?". Men det sjunker väl in så småningom. Hoppas jag.

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback