Alibaba!

Publicerat   2013-04-17 16:22:23,  Foto - Övrigt Outfits & Shopping
Jag skulle ju berätta i ett senare inlägg vad och var jag hade nätshoppat. Först hade jag och mamma tänkt att vi inte skulle berätta det för någon, att det skulle vara vår egna lilla guldgruva men sen tänkte jag "men tänk om alla tänker som vi och inte tipsar om denna sidan.. Då kanske den måste stängas ner för det är för få som shoppar där", så jag väljer att berätta.

När vi var och firade min brors födelsedag visade han en sida där hans arbetskamrater brukar nätshoppa och att han själv var sugen. Helt fraktfritt om man väljer rätt (väldigt viktigt att man läser igenom varje produkt noga!) och det finns så mycket och det är så billigt! Jag tjoade till några gånger när jag fick syn på plagg eller smycken som jag har suktat efter på andra sidor men tyckt att det har varit för dyrt. 
Jag och mamma slängde iväg en beställningen efter ett par veckors funderande och bara några dagar efter fick jag meddelande om att sakerna började skickas iväg. Allt kommer från olika försäljare så därför kommer det lite pö om pö. I måndags fick vi två avier om att det fanns paket att hämta på posten så mamma åkte iväg och hem kom hon med två små paket som innehöll en tröja var. I går fick vi en avi till, men vi orkar inte sticka till posten för bara ett litet paket åt gången, så vi väntar in si sådär 15 avier till!

Storlekarna är ganska små, men det står på varje produkt vilka mått för vilken storlek vilket jag tycker är kanon!
HÄR hittar ni den sidan :).

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback