Barret

Publicerat   2013-04-10 22:19:00,  Foto - Mobilbilder Foto - Självporträtt Vardagligt
Varit hos bästa Martina idag och fixar frillidillen. Ljusare längder, svart botten.. Lite ombré-effekt. Klippte även lugg igen och jag är super nöjd! Vi planerade även att ljusa topparna lite till när jag kommer och klipper mig nästa gång, för dom blev inte så ljusa nu då jag har haft rött hår innan som satt inbäddat under det bruna på längderna och det ville inte släppa så snällt som vi velat! 
Kom även att tänka på att jag faktiskt inte färgat håret hos en frisör innan. När jag färgade det på min salong fick jag ändå blanda färgen och berätta hur det skulle sättas i, osv. Så det var en skön upplevelse att bara få sitta i lugnan ro och inte behöva bry mig. 

Kommer ihåg för många år sen när jag och Martina och några andra vänner firade nyår hos Martinas pojkvän Marcus (som hon fortfarande är tillsammans med, 11 år!) och när grabbarna skulle smälla iväg raketerna flög dom överallt och specielt längst med marken, haha! Livsfarligt, men det var ändå sådär barnsligt kul. Inte så kul dock att den ena grabben nästan smällde av sin tumme, men den fick vi tjejer plåstra om.

Fick även reda på idag att min psykolog ska sluta. Hon och hennes familj ska flytta och det gör mig lite ledsen då jag tycker att vi fått en fin relation. Men jag känner mig ändå ganska redo att lämna allt det som har med terapi att göra, så det löser sig nog till något bra till slut i alla fall.

Känner mig så tjock och degig, ska försöka ta mig lite promenader nu när vädret blivit så fint. Kanske ska börja sminka mig igen, även om jag inte orkar lägga energi på sånt. Ser lite död ut, haha!
 
Nu är jag fruktansvärt trött och öm av att ha suttit ner så länge idag. Huvudvärk och antar att jag druckit för lite idag. Nu ska jag sova!

 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback