Det är dagar som dessa

Publicerat   2013-04-15 21:37:47,  Foto - Övrigt Lite På Djupet Min Sjukdom
Det är dagar som dessa då jag bara vill knäppa läkaren på Smärtrehab på näsan som säger att jag inte har ME.

Efter fotagraferingen igår var jag verkligen helt slut. Imorse fick jag tvinga mig själv ur sängen och hela dagen har spenderats i stort sett orörlig i fotöljen för jag har varit så energilös. Hade planerat att börja redigera bilderna från fotograferingen igår, men i halvsovande läge hade det säkert inte blivit så bra resultat. 
Jag blir alltid sånhär efter aktiviteter och ..nu glömde jag bort vad det var jag skulle skriva..

Missförstå mig inte, jag tycker läkaren på Smärtrehab är bra i vissa lägen. Han har tagit tag i saker och skickat remisser för sånt som inte har med Smärtrehab att göra. Men jag blev så sårad när han sa att jag inte har ME då jag själv är så 100% säker på att jag har det. Två andra läkare var också 100% säkra på det, var en av dom satte diagnosen. 
Missförstå mig inte heller med att det skulle varit något fel med fotograferingen i och med att jag mår som jag mår idag, för jag älskar att fotografera. På sätt och vis är är det värt det, för jag får göra något jag älskar under ett par timmar där jag glömmer bort att jag är sjuk och jag kommer definitivt fortsätta fotografera! 

Oh, känns som detta bara blev en massa rammel. Hjärnkapasiteten är inte som den ska..
Här är iaf en bild som blev lite "misslyckad" igår, men så väldigt fin ändå. Använde mig av en spetsgardin framme vid objektivet för att få en vit, suddig effekt men här hamnade fokusen lite fel :P.
Nu ska jag kolla på Game Of Thones!

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback