Officiellt skrämt livet ur grannarna.

Publicerat   2013-04-05 15:31:43,  Min Sjukdom Vardagligt
Ja, då har jag nu officiellt skrämt livet ur grannarna.. Haha!
Gick ut en runda för att fota dom små vårblommorna som kommit. Blåser som tusan, så får väl se om det blev några bra bilder. När jag ligger där på gräsmattan kom ena grannen småspringande och ropar "Hanna, har du trillat?". Försäkrar henne om att jag inte har trillat och visar kameran jag har i mina händer och hon går lugnt tillbaka till sitt. Johnossi skrålar ur min ficka och efter en liten stund ser jag en annan granne som står bakom mig och tittar misstänksamt. När han får syn på kameran hälsar han bara glatt och även han går tillbaka till sitt. Måste sätt konstig ut när jag låg där på gräsmattan som en krump :). Skönt att grannarna är uppmärksamma i alla fall! 

Haft så ont i mina höfter sen träningen i måndags och har inte varit på topp. Tempen har gått upp och ner, och igår kväll stod jag knappt ut med smärtan i ena höften. Mamma sa att jag måste ta det försiktigt och vila, för jag kanske har fått en sträckning eller inflammation. Hade varit ganska typiskt mig då jag fick inflammation i axlarna, nacken och svanskotan när jag sommarjobbade som fastighetsskötare på pappas jobb. Slitsamt att städa och att gå i trappor, haha! Så ja, iflammation i höfterna av träning hade nog inte varit så konstigt. Men kunde inte låta bli att gå ut och fota dom små kämparna i trädgården!

Igår började Smärthanteringskursen. Vi fick presentera oss, berätta varför vi var där och vad vi ville få ut av kursen, fick lite mer info om kursen och lära oss meditation/avslappning. Kom inte ur sängen idag förens klockan var över 13, så märks att kroppen och knoppen inte är van vid människor och långa dagar hemmifrån.

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback