Tömd

Publicerat   2013-04-28 12:58:00,  Kamera & Photoshop Min Sjukdom Outfits & Shopping Vardagligt
Igår var det full rulle, och alldelses för mycket för mig. Vaknade vid halv 9, efter frukosten började städningen och efter städningen vid 20 över 11 åkte vi till Kristianstad. Gick på stan där för att leta efter present till Alexander som fyller 15 år snart. Det var så himla mycket folk överallt då det var modevisning på torget, och efter modevisningen skulle Yohio spela men det stannade inte vi för. 
När jag kämpade mig fram där på kullerstenarna med rollatorn mötte jag en kille i 25-30 års åldern som också kämpade sig fram med sin rollator. Vi tittade förstående på varandra och den känslan jag fick, jag är inte ensam! Och jag tror han kände detsamma. 

När vi var klara inne i stan åkte vi ut till Skopunkten. Där inne var det också smockat med folk och när jag efter en stunds kämpande av att hitta skor och rätt storlek fick jag panik. Svetten lackade och folk glodde surt för jag "stod i vägen" med rollatorn. Det var en ren befrielse att få komma ut därifrån. Jag har aldrig varit så mycket för shopping, men nu när energin tryter så snabbt är det ännu värre. 
Efter Skopunkten åkte vi till Mediamarkt för att köpa mig en extern hårddisk. Min dator sjunger nog snart på sista visan så behöver göra backup på allt jag vill spara och fabriksåterställa den. 

När jag hittat vad jag skulle ha vaggade jag bort mot kamerorna. Pappa skrattade när han såg hur jag sken upp när jag fick se att dom hade både Nikon D600 och D7100 som jag fick känna och klämma på. Vilka bamsingar i jämförelse med min lilla D3100. Kunde inte komma på hur jag skulle ändra bländaren, men knäppte loss några bilder på D600:an med 90mm F2 objektivet som satt på och det blev riktigt knivskarpa bilder. Snabbt gick det också, "swish" sa slutarljudet och nu är jag ännu mer sugen på att uppdatera mig till denna vassa kameran!
Åh, varför ska jag ha så dyr hobby för?

Efter Kristianstad åkte vi till Bromölla för att handla, och efter det hem för att vända bort till Karlshamn för att fira systers barn, Emelie som fyller 18 och Alexander som fyller 15. 
Satt trött som en zombie och när vi var hemma igen var jag ganska redo för att gå och lägga mig.

Idag har min brorsdotter Meja dansuppvisning som jag skulle ha följt med och kollat på och fotograferat, men det finns verkligen ingen energi för det. 
Ska försöka rensa datorn lite till idag, och bara slappa!
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback