Borde insett att något var fel

Publicerat   2013-02-05 23:44:00,  Foto - Djur Min Sjukdom Vardagligt
Eller gjorde jag det, men flyttade det lite åt sidan?
Har ju lagt över inlägg från gamla bloggar till denna, men insåg när jag raderade den första bloggen jag flyttade inlägg ifrån att bilderna försvann på denna bloggen. Jag borde ju tänkt på det tidigare, men ja..tänkte inte på det.
Kollade igenom filerna på datorn för att se hur många bilder jag har kvar som jag kan ladda upp på nytt här och ramlade över några bilder jag inte lagt upp förr, eller ens redigerat.
Sebastian har tagit massor av bilder på mig när jag ligger och sover. Mitt på dagen, många olika dagar. Jag borde ju insett att något var fel, eller hur? Men nej, jag sköt det åt sidan och tänkte att det går väl över snart. Men det visade sig vara en kronisk sjukdom som jag kanske aldrig blir bättre av och ska jag bli bättre måste jag jobba hårt för det, men som sagt. Det kanske inte ens hjälper. 
Man ser också att jag är en hundmänniska, eller? Haha! Dom är så mysiga och det är med hundarna runt mig som jag sover och mår som bäst. Lilla bebis-Khalissi och älskade Dolly som inte finns med oss mer. Man ser även att Khalissi och Flisa kommer överens! Khalissi ligger ju Flisa så så hemsk kan inte Flisa egentligen tycka att Khalissi är.





Kommentarer





  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback