Söndag, tråkiga söndag.

Alltid tyckt söndagar varit tråkiga. Tror jag skrivit om det innan, men skriver igen. 
När jag var liten var det en dag som mamma och pappa bara vilade och somnade på soffan. Fanns inget att göra, och än idag har jag svårt att komma på saker att göra.

Men idag åkte jag och pappa iväg en sväng. Pappa gick inom Jem&Fix för att hitta saker till badrummet han renoverar i källaren. Eller renoverar, bygger kanske man ska säga. Var bara ett kalt rum när vi flyttade in för 13 år sen, är det fortfarande, fast med ett borrat hål i golvet och plankor på väggarna. Men han har lovat att badrummet ska vara klart inom 2 månader då det är så jobbigt för mig att duscha på egen hand i badkaret på vårt befintliga badrum och det ska bli dusch där nere.
Sen åkte vi till en loppisaffär i grannbyn. Jag hoppades att jag skulle hitta massa fina och häftiga saker. Hittade några fina glas, men köpte dom inte. Hittade en golvlampa som jag först tyckte var fin, men som pappa tyckte var ful. Efter en stund insåg jag att den där golvlampan faktiskt var ganska ful, men jag var så sugen på att hitta något så den där fula lampan fick vara fin i mina ögon en liten stund. Åkte hem tomhänt.
Vi åkte ut till båtbryggorna i Elleholm innan vi for hem. Eller ja, det var båtbryggor där när vi bodde i Elleholm. Jag ville öva mig på att fota landskap, med högt bländartal och hela den där middevitten som jag inte använt innan. Vet inte om jag blev nöjd, alls. Men det var en lärdom och inget förlorat :).

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback