Gott nytt år och god fortsättning!

Publicerat   2013-01-01 21:08:00,  Foto - Övrigt Vardagligt
Igår var det ju då Nyårsafton och idag är det ett nytt år, 2013.
Ska detta året bli bättre tro? Jag hoppas det. Så vad har hände förra året? Inte blev jag frisk, men jag fick 2 diagnoser. Jag har inte blivit tillräckligt insatt i sjukdomarna ännu, men det ska det väl bli ändring på i år. Jag var inlagd på sjukhuset i en månad, och blivit sviken av sjukvården många gånger. Lärt mig att det är viktigt att ha skin på näsan och våga tala upp för sig själv. 
Jag flyttade två gånger förra året. Eller var det tre? Ja, förra året var inget toppenår. Men detta året hoppas jag att jag ska kunna hantera mina sjukdomar och kunna leva ett anpassat och normalt liv för mig. Jag hoppas att jag och Sebastian flyttar ihop igen och att vår relation blir starkare än någonsin. Jag hoppas att alla i min omgivning får hålla sig friska, och att alla gör det bästa dom kan av detta året!

Igår blev det inte mycket nyårsfirande. Jag låg dålig i sängen. Blev febrig och värken i kroppen blev smått outhärdlig i söndagskväll och höll i sig till igår. Planerna var att åka hem till ett par vänner och fira där med fler vänner, men dom planerna fick vi ändra. Vid 12-slaget gick vi ut för att fota fyverkerierna men bilderna blir inget bra. Det var för ljust, för rökigt och det smällde inga raketer i närheten. Det var liksom inget krut på bygget igår tycker jag!

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback