Road Trip, USA

Publicerat   2013-06-22 20:31:00,  Lite På Djupet
En av mina största önskningar och drömmar är att få göra en road trip genom USA. Lämna allt hemma, bara ha med pengar och kamera, och lite kläder. Köpa en gammal buss och en karta. Besöka dom flesta staterna och se vad dom har att erbjuda, men ändå vakna upp varje dag och säga "Vart ska vi åka idag?". Bli ett med naturen och träffa nya spännande människor. Se solnedgångar och soluppgångar. Springa på magiska fält i södern, kolla på stjärnhimlen i någon öken, skrika halsen av mig i Grand Canyon, besöka Brooklyn Bridge och Golden Gate Bridge, Seattle och Alaska med mera. 
Få lämna alla krav och tidsramar och leva på luffen. 
 
Jag och min bror pratade om detta igår. Han var med sugen på en sån resa och för mig hade det varit jätte kul att göra något sånt med honom. 
Vi började prata om filmen Into The Wild, lyssnade på låten Society och vi båda sa att det hade varit nyttigt att göra någon sådan resa. En resa där man får lära sig vad som egentligen är viktigt med livet, att man kan bli lycklig på det lilla och finna sig en inre frid. Tror det hade varit nyttigt för dom flesta. 

En resa, soul searching. Glömma allt som har med sjukdom, pengar och det man trott varit viktigt i livet. Bara vara.
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback