It´s Been Written In The Scars Of Our Hearts

Publicerat   2013-03-03 17:33:00,  Foto - Mobilbilder Vardagligt
Igår var det Melodifestivalen. Blir lite smått tokig på alla hashtags. Hur ska dom skrivas? Melofest, Mellofest, Melo, Mello, Mellifest? Ja, jag har sett dom alla. Inget och hänga upp sig på kan jag tänka. Andra chansen var det ja. Vidare gick Joddlande Siv och Pung-Grabbande Tony, haha! Nej, jag känner inte att jag orkar vara seriös idag. Robin och Anton var det ju! Mamma störde sig väldigt mycket på att Robin wailade så mycket och jag störde mig på att Anton tog sig i skrevet så mycket. Var tvungen att räkna när han skulle sjunga andra gången och fick det till 6 gånger. Men jag gillade dansen och klädstilen. Dock måste dom haft samma hårstylist, Robin och Anton. Håret var ju lika högt som deras ansikten var långa. Grattis till dom iaf. Nästa vecka är det sista chansen, eller trejde. Beror ju på hur man tänker. Vissa säger Final. 

Idag har jag, mamma och pappa varit på Eko i Fjällkinge och strosat runt. Jag fick med mig 4 nagellack, ansiktskräm, mörkblå leggings och en vit tröja hem. Och lite saker till djuren. Köpte två stora tuggben till Khalissi så hon har något att sysselsätta sig med som tar lite mer tid än dom små tuggisarna som Ludde och Flisa äter. Köpte även tuggben till Jane, men hon gillade inte dom så Ludde och Flisa käkade upp dom jag försökte mata henne med. Ett nytt halsband fick hon också med strass på. Det gillade hon inte heller, kliade tydligen jätte mycket och nu har hon inget halsband då Flisa snodde hennes andra, så nu springer Flisa runt här och plingar tusan! 
Efter Eko åkte vi inom Bromölla och åt på Bellas Place. Har inte varit där innan och det var trevligt att prova på något nytt. Rockabilly stuk på hela stället, kanske ska kalla det Diner istället för Restaurang. När vi pakerar bilen tjoar pappa - Titta, där är ju Ozzy!. Det är en av pappas favoriter det!
När dom serverat oss med våra Bellas Burgare utbrister mamma - Denna burgaren var ju något i hästaväg!, haha! Nyss var det Hästar finns inte och nu finns dom bannemig överallt. 

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback