5 minuters bränning

Publicerat   2013-05-18 16:40:00,  Foto - Mobilbilder Foto - Självporträtt Vardagligt
Efter jag ätit frukost satte jag mig ute i solen. Så fruktansvärt varmt! Satt där i 5 minuter och lyckades bränna mig, som den blekfis jag är. Nu har det dock lagt sig lite, så det var tur jag inte satt där så länge. 
Var tog våren vägen? Var det ens någon vår i år? Det måste ju vara sommar nu, så varmt som det är. Hundarna och Jane står knappt ut i värmen, ja.. Inte jag heller, men jag har aldrig klarat av värme så bra.

Nyduschad och ska snart bege mig hem till Alexandra och leverera bilderna från fotograferingen med Hollie, så snart kan jag visa bilderna på denna lilla söta tös! 
Har så många bra minnen med Alexandra när vi var små. Ett minne är när vi var lite busiga och la gosedjur på takfläkten, satte igång takfläkten och det flög gosedjur över hela tv-rummet. Mamma hörde hur vi skratta på övervåningen så hon kommer upp och frågar vad vi håller på med. Då hade vi precis lagt upp gosedjuren på takfläkten igen, stod där under den och låtsades som ingenting. När mamma gått ner igen skrattade vi sådär adrenalinfyllt för mamma såg inte gosedjuren. Eller när vi var på Alexandras rum och satte igång tvn för att se vad hennes bror kollade på. Deras digitalboxar var ihopkopplade så då fick dom snällt kolla på samma kanal. Vi fnittrade för fullt när vi såg att det var porr han kollade på och vi stängde snabbt av tvn igen. Eller när vi var hos min fabror och hittade min kusins Scream-masker. Vi smög runt huset och knackade på fönstret till rummet Alexandras bror satt och spelade tvspel och när han vänder sig om blev han riktigt rädd, sen arg. Haha, den minen kommer jag aldrig glömma. Ja, jag har många bra minnen med Alexandra och hon är nog den jag skrattat mest med i hela mitt liv. Two peas in a pod, indeed :).

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback