Det var ungefär som att lära sig gå

Publicerat   2013-05-01 00:23:00,  Min Sjukdom Vardagligt
Sitter och redigerar bilder, är på dom sista nu och är förhoppningsvis klar efter det. Har redigerat om bilderna från fotograferingen med Ann-sofi si sådär 5 gånger nu. Blir ganska mycket med tanke på att det är sammanlagt 150 bilder i färg och svart/vitt. Men nu är jag (nog) nöjd..

Idag var vi ute vid havet på smärthanteringskursen. Fick lära oss att gå med stavar, och det var inte det lättaste för en som mig som inte har allt för mycket benstyrka eller motorik. Det var ungefär som att lära sig gå när man förr krypit för att komma fram. Efter en stund gick det bättre och det var nästan en ren fröjd att kunna vandra omkring utan rollatorn! 
Vi delades in i två grupper, en med dom som gick lite snabbare och en för sniglarna och där hamnade jag.. Bland sniglarna. Men vi hade kul, vi tre patienter och ena sjukgymnasten. Speciellt när det gick förbi ett par som gick med stavar på helt fel sätt än vad vi precis lärt oss. Sjukgymnasten var sugen på att springa efter dom och visa dom hur man faktiskt ska gå med stavar, men vi fnittrade på avstånd istället. 
Blev mycket trött efter denna dagen då det var mer fysisk belastning än vad jag är van vid, plus att det blåste så hiskeligt vid havet. Men det var skönt att få komma ut och andas lite frisk luft.


Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback