Facebook-trubbel och telefon-byte

Publicerat   2013-05-03 21:09:00,  Foto - Övrigt Vardagligt
Har hela dagen grejat med datorn - Lightroom, Photshop, Camera Raw osv för att få allt som jag vill. Fabriksåterställde nämnligen datorn i onsdags och nu fungerar den som ny igen. 

Har också försökt skapa en Facebook-sida idag, men det har inte gått så bra. Undrar om det kanske är så att det inte är meningen att jag ska ha en? Skapade en för ett tag sen men sen hörde jag det där ryktet om att om man laddar upp bilder på Facebook äger Facebook bilden. Men så är det tydligen inte. När jag förstod det var det redan försent och jag hade redan raderat den befintliga sidan. 
Idag när jag försökt skapa den där förbenade sidan har allt bara försvunnit och nu när jag försöker står det att min sida är spärrad för tillfället mot obehörig aktivetet. Jaha, där ser man. Får helt enkelt se om det fungerar imorgon istället.

Innan kollade jag in vad Comviq skulle ha i månaden för en Iphone 5. Har länge varit sugen på att uppdatera mig, men har hela tiden trott att jag skulle få betala mer i månaden för det än vad jag betalar nu för min Iphone 4. Så är inte fallet. Skulle jag sälja min Iphone 4 och bli av med den räkningen och uppdatera mig till en Iphone 5 hade jag minskat min månadskostnad med 100 kr.
Det får det bli! Nu ska alltså lilla pärlan säljas och inte trodde jag att jag hade så många skal till. Jag får tacka ödmjukast lilla vän för att du visade mig Iphone världen, men nu har du lärt mig allt du kan :).

 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback