Minikatt

Publicerat   2013-05-25 22:00:00,  Foto - Mobilbilder Vardagligt
Ojoj, vilken dag!
Vaknade ganska sent av att bror ringde i telefonen. Jag tror jag vaknade av det, men jag är inte helt säker. Han frågade om han kunde köpa min Iphone 4. Ja, det gick väl bra sa jag. En stund efter vi lagt på kommer jag på att mamma skulle ha den. Tänkte "vad ska hon med den till, jaja". Sen kom jag på att vi redan beställt ett microsim till henne, som hon dessutom fått betala för. Fick ringa bror och meddela honom om att han inte kunde köpa den. Trötta, nyvakna hjärna!

Vid halv 3 körde jag in till stan för en fotografering med Moa. Fick klippa sönder en tröja, göra en uppsättning med en Donut (som jag faktiskt aldrig gjort förr), sminkning och igång med fotograferingen med jazz i bakgrunden. Lilla katt ville så gärna vara med, och hon var så extremt gullig! Kunde inte ens mjua riktigt, lät bara Miii! 

Efter fotograferingen åkte jag hem till syster, men först in på Netto för att köpa chips till Nettan eller Linn, vet inte vem som ville ha dom. Kommer in i butiken och då börjar lamporna släckas. Lite smått nervös och försvirrad närmar jag mig chipshyllan och där möter jag ett butiksbiträde. Frågade om dom hade stängt och han svarar "Ja, men du ska väl inte fylla en hel vagn?" Nej, jag skulle bara ha chip, så det gick bra. Pinsamt dock. När jag satt i bilen kom det ett äldre par fram mot entrédörrarna och vevade med armarna men inte öppnades dörrarna för det, haha.
Hos syster blev det middag, efter middagen klippte jag henne.
Efter det åkte jag och hämtade Khalissi och nu ligger vi alla i soffan och myser. Lite panik dock när jag upptäckte att falukorven var slut. Hundarna äter lite falukorv varje dag, så det är verkligen katastrof när den är slut då dom inte äter något annat.

Usch ja, nu blir det nog film och bara slapp. Har ont och så, men det var ändå en helt bra dag. Bilderna blev nog riktigt fina! Imorgon kommer jag nog få sota för en full-rulle-dag, men det är det faktiskt lite värt.

Moa och lilla katt efter fotograferingen. Nu är jag sugen på rött hår igen, som vanligt när jag ser någon med rött hår!
 
 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback