Once again I stand here corrected

Publicerat   2013-05-10 23:59:00,  Film, Serie & Musik Lite På Djupet
Ja, här är det rena bergodalbana känslormässigt och ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till.
 
Känns som allt har rasat.

Att hålla masken när jag egentligen bara vill gå och lägga mig och aldrig vakna upp igen, är inte lätt. Visst, jag har en mask på mig för det mesta ändå för att inte visa hur jag egentligen mår fysiskt, men den är så mycket lättare än den psykiska masken. 

Att få höra såna hemska ord från dom som jag trodde faktiskt tog mig på allvar på något vis, även om jag känt att vissa inte lyssnat, är riktigt tufft. Tvivlar så mycket på mig själv ändå.
Bilderna jag redigerat från Ann-Sofis fotografering som jag var nöjd med är nu inte bra alls i mina ögon. Bilderna från Hollies fotografering som jag var så apnöjd med är inte alls lika roliga att titta på längre. 

Nu vet jag inte alls vad jag håller på med, vad jag vill hålla på med. 
Det ska inte vara såhär! Jag vill inte ha det såhär! Så många gånger jag granskat mig själv och så många gånger jag fått ändra på mig själv, det betyder ingenting. Ingenting.

Allt känns så meningslöst.

Jag har aldrig varit den människan som velat ha speciellt mycket uppmärksamhet, jag har aldrig kämpat för det. Har funnit mig att vara lite mer i skuggan och det har varit helt okej. 
Varför skulle jag spela sjuk för egen vinning? Jag får inte ihop det, inte alls. Det gör så ont i mig att någon ens skulle tro det.
Känns som det hade varit enklare om jag hade varit psykiskt sjuk. Då hade jag kanske fått hjälp och blivit tagen på allvar..

Denna låten var så passande för några år sen när det tog slut med pojkvännen jag var tillsammans med i 4 år, och nu klingar vissa partier fortfarande bra. Once again I stand here corrected.
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback