Efter allt julfirande..

Publicerat   2008-12-26 22:18:00,  Vardagligt
Ja, då var julfirandet slut. Firade julafton hemma hos mamma och pappa på förmiddagen, och hos Nicklas mamma på kvällen. Det var mys hela dagen tycker jag förutom alla Mejabebiskräk i handen och att jag var så trött..och all annan strul i familjen. 
Detta var första året som jag inte fick kläder eller ens presentkort till kläder i julklapp..lite ledsen blev jag allt. Hade varit skönt att förnya gaderoben lite. Också med tanke på att Nicklas sa att vi tappat vår rockstil lite, och det vill jag ju absolut inte, så trodde jag skulle få göra något åt det. Men utan pengar går det inte. I och med att jag har eget företag och inte kan ta ut någon lön ännu så har jag ju heller inga pengar att köpa några kläder, och det suger allvarligt talat. Sen finns det ju massa andra saker man vill göra med pengar med, resa lite kanske..och laga goda middagar till sin kärlek..

Juldagen firade vi med kalkonmiddag hos Nicklas mamma och sen fest hos Nicklas bror Stefan och han sambo Nina. Det var jätte trevligt tycker jag och så mycket folk! Sen kom Tilda en stund och det förhöjde nöjet tycker jag! :)


Idag har jag städat, städat och städat. Sen kom Tilda en stund nu på kvällen, men gick för att träffa Sara..
Nu sitter jag själv, slötittar på en film på 3:an..känner mig jävligt tråkigt. Jag är nog tråkigt..fast vet inte, hoppas inte det. Men tror det.

Imorgon ska jag jobba och sen blir det Karlskrona för att se The Bones! Ska bli roligt :D
Blir nog bilder på det :)

Ska snart sova och så..känner mig lite hängig just nu..:/
 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback