28 December

Publicerat   2009-12-28 19:33:00,  Vardagligt
Snart är det ett nytt år. 
Är ni redo för det?

Jag är det. Eller ja, jag tror det i alla fall. 
Ska försöka fokusera mer på saker och ting som jag själv vill och behöver. Känns som jag hela mitt liv levt för att tillfredsställa andras behov, men det får vara slut med det nu. Den viktigaste personen i mitt liv är jag.

Det har inte varit mycket uppdatering och kanske inte kommer vara det på ett tag heller. Internet på salongen funkar inte längre och jag har liksom inget sug längre heller.

Mina byxor sprack innan. Inte roligt alls. Skickade sms om det till Nicklas. Han ringde tillbaka och frågade mig ifall jag tyckte att jag var tjock. Nej, svarade jag. Jag tycker bara det är synd att jag har ett par byxor mindre för jag är verkligen inte sugen på att köpa byxor för att jag behöver utan jag vill köpa byxor för jag vill ha. 

Frida kom och klippte sig innan och hon klippte mig i nacken och runt öronen. 
Har inte träffat henne sen hon flyttade till Malmö för att plugga till frisör i Lund. Vi ska hitta på något i helgen och det ser jag fram imot! :)
Hon berättade också att en lärare hade blivit imponerad på henne för en sak hon kunde göra som jag lärt henne! Alltid lika kul när man får veta att man gör nytta :D. 

Nu ska jag gå ner och laga mat. Är jätte hungrig. Inte ätit något idag.
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback