26 Januari, Många bilder!

Publicerat   2009-01-26 22:30:00,  Hår, Hud & Naglar Vardagligt
Har fått feber igen! Oh, vad jag inte gillar det! Tränade ikväll, sen när jag kom hem mådde jag jätte kasst, tog tempen och jodå, feber igen. Jätte ont i huvudet och snuvig. Öm i hela kroppen. Mått kasst i några dagar nu med hoppades på att jag skulle slippa febern så jag iaf skulle orka jobba. Men när jag får feber känner jag mig helt utslagen. Tagit febernedsättande så hoppas febern är borta tills imorgon. 
Beställde "När jag hör din röst" igår. Åh, tror den kommer imorgon, så då ska det läsas :D

Ja, pga febern orkar jag inte riktigt "blogga" så jag laddar bara upp bilder istället.
Bilder på när jag klippt och färgat Moa, klippt och färgat Emelie.

Moa hade dreads innan jag klippte henne och färgade håret på henne. Innan hon skaffade dreads hade hon svart hår och har då blekt sitt hår själv väldigt mycket för att få det så pass ljust som hon hade det, och pga det var/är hennes hår väldigt poröst och torrt! Så färgen jag la i blev inte så glansig och mustig som den ska bli och håret var ganska svårformat. Men med massa inpackingar och försiktighet ska nog detta problem lösas med tiden :).

Moa före
 
Moa efter
 
Emelie fixade jag idag. Vi skulle färga rött med orangea slicer. Och så färgade jag ett blont löshår till en röd/brun-blond tigerslinga som vi också satte i. Den röda färgen blev inte riktigt så röd som vi ville. Hur märkligt som helst med tanke på att det är samma färg som jag har och jag har arbetat med den förut. Men ändå blev den inte som den brukar, så ska ringa färgspecialisten för Paul Mitchell imorgon och kolla vad hon tror det kunde vara.
Men vi blev extremt nöjda iaf! Fick inspiration från Hayley Williams. Klippte också Emelies toppar och klippte luggen lite annorlunda! 

Emelie före (hon har haft håret i toffs så därav bubblan där bak :P)
 
Emelie efter (blev några bilder :>)
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback