1 Mars

Publicerat   2009-03-01 20:13:00,  Hår, Hud & Naglar Vardagligt
Varit borta ett tag. Ganska mycket som har gjorts och vissa dagar orkar jag bara inte sätta igång datorn.
Vi har hittat en lägenhet nu. Varit och kollat på några. Vi var på Regeringsgatan och skulle kolla på en 3:a. Den var fin..men jag blev inte helt såld. När vi skulle ner och kolla i tvättstugan så höll en äldre man på att flytta ut från sin 3:a på första våningen, så vi frågade ifall vi fick kolla på hans och det tycker jag vi gjorde rätt i! Jag blev kär direkt fast det är ganska mycket som måste fixas till. Så imorgon får vi nycklarna dit så vi kan börja renovera det vi ska och så renoverar fastighetsägarna det dom ska nu i mars. Sen i april ska vi vara inflyttade. Förhoppningsvis är vår lägenhet vi har nu med uthyrd tills dess så vi inte får dubbelhyror. Kommer kännas märkligt att bo i en sån stor lägenhet. Den vi har nu är 76 kvm och den vi ska flytta till är 98 kvm, så stor skillnad! :) Jag ska ta före och efterbildar, haha! Kul att se skillnaden liksom :).

I fredags var vi och kollade på innebandy. Karlshamn vann, fast vi höll på Wilands bara för att Janne tränar dom :P.
Igår var vi hemma hos mamma och pappa och busade med Hugo. Han sov över hos dom inatt och det var mysigt när han somnade i mitt knä när vi kollade på Melodifestivalen.
Idag var det Wasaloppet, jag var inte sååå intresserad :P, fast kul att kolla ändå. Färgat håret med, behövligt! Något annat som också är behövligt är att jag måste klippa mig! Får snart ett utbrott på mitt hår!

Nu orkar jag inte skriva mer men förhoppningsvis kan jag hålla mig ganska uppdaterad under veckan.
 
Målade naglarna med det nya blåa lacket i veckan.
 
Sminkat mig har jag tydligen också gjort :P
 
Innebandyn vi var och kollade på, Karlshamn-Wilands
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback