Ballar av stål

Publicerat   2009-03-23 22:42:00,  Vardagligt
Tittar på Ballar av stål nu. Tyckte det var ganska kul förra gången, fast tål inte "Bitterfittan". Gillar henne inte i huvudtaget! 
Tycker inte Ballar av stål är så kul ikväll. Orkar kanske inte med sån slags humor idag. 

Har ju blivit Loréalsalong nu, så ska ha färgkurs imorgon med Jannie. Ska bli extemt kul tycker jag! Nina och Anna är snälla som är modeller :)! 
Beställde min färg från Loréal för två veckor sen och har fortfarande inte fått den. Jag och Johan har ringt om varandra i en vecka nu och idag fick han tag på mig. Skojade först med mig om att dom ändrat sin leveranstid till 2 veckor. Jag tänkte då att man inte får ha bråttom om man ska ha något. Men sen sa han att det blivit förseningar med leveranserna då dom bytt lager. Men Jannie har färg med sig imorgon så jag behöver inte oroa mig. Så imorgon blir det en heldag med Loréals färger och då måste jag vara vaken! Köpte Chi San idag. Det ska tydligen göra en mycket piggare inom en timme och hålla hela dagen! Hoppas det funkar för jag brukar bli tröttare än vanligt när man ska sitta och lyssna på en massa teori. Men har en känsla av att vi kommer ha massa roligt, så då finns ingen risk att jag somnar :P!

Fått en allergisk reaktion på min hand. Mitt i flytt och allt så skulle jag rensa lite bland mitt smink och kladdade på massa olika på min hand, och efter någon timme blev jag lite svullen med rodnad och massa kliande plitor. Och det har inte försvunnit än och jag smörjer in min hand med Hyrda Kortisonsalva hela tiden, men det hjälper inte..och det kliar så extremt! Ska kolla upp lite om det hur man kan göra för att få bort det.

Ser ut som vi bor i en flyttlåda för tillfället så inte mycket bilder blir tagna.
Dessutom ska jag nog ta bort min bilddagbok. Ska bara låta det sjunka in lite som  jag var tvungen att göra när jag skulle ta bort min Lunar :P
 
Känner du igen bilden Tilda? ^_^
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback