Fullt upp

Publicerat   2009-10-04 20:56:00,  Kamera & Photoshop Vardagligt
Tjenisen!

Har haft massor att göra idag.

Sov ju hos mamma och pappa i natt. Grejade lite med deras dator en stund igår kväll, sorterade deras bilder och sådär. 
Sen satt vi och kollade på tv. När mamma gick och la sig kollade jag och pappa på filmen Hemma Bäst som gick på 4:an tror jag. Den var bra och det är alltid lika mysigt att kolla på film med pappa. Vi skrattar åt samma saker och är lika tröga när vi inte förstår ett skämt :).

Idag var vi i Kristianstad. Pappa ville till Biltema och köpa saker till sin cykel. Sen gick vi inom Rusta för att se om dom hade halsband till hundarna men vi hittade inga. Sen åkte vi till Skopunkten. Jag och mamma älskar Skopunkten och pappa gillar att vi gillar Skopunkten och han hjälper till med att hitta skor och att hålla i alla sakerna. Först hjälpte jag mamma att hitta skor tills hon sa "Varför kollar du inte till dig själv?". Då sa jag att jag inte hade några pengar och mamma svarade med "Men jag och pappa köper ju dom! Gå och kolla till dig själv nu." så det gjorde jag! Hittade först ett par jätte fina stövlar så dom valde jag. Sen när jag trodde vi var färdiga sa både mamma och pappa att jag skulle ta ett par skor till så jag klarar mig i höst och vinter. Så då blev det ett par stövlar till :D!
Sen åkte vi till Eko. När vi gick på parkeringen på väg in till Eko tutade en bil på oss och jag trodde den tutade för det såg ut som jag kliade mig i rumpan. Ingen av oss fattade varför den tutade. Senare stötte pappa på sin jobbarkompis inne på Eko och det var han som hade tutat :P! Där köpte jag lite saker till salongen inför Halloween och lådor till mina pigmentskuggor. 
Sen åkte vi hem.
 
Väldigt praktiskt!
 
Igår när vi var på sjukhuset hade vi köpt med oss massa tidningar och en av tidningarna hette Advance Photoshop. Där i fanns det med en skiva med extra inställningar till sitt Photoshop så man kan göra såna här bilder och jag kan inte vänta tills jag med får lära mig det :D.
 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback