Mitt i natta!

Publicerat   2009-10-03 00:55:00,  Vardagligt
Hej!

Nu har jag och Ludde precis kommit hem. Har varit hemma hos mamma och pappa hela kvällen. Snackat om allt som hänt och som kommer att ske. Skönt att prata ut lite!

Tittade på Idol, jag och mamma blev galna att Camilla gick vidare och att Jon åkte ut. Hon är ju inte bra! Vad fan gör hon med låtarna? Nej..usch. Hade kunnat slänga ut mig alla möjliga ord men väljer att inte säga någonting! Haha! :P

Var en runda på sjukhuset också efter jobbet. Fick info och sådär. Allt kommer bli bra nu älskling! 
Ska dit imorgon igen, sen till mamma och pappa. Vi ska åka till morfar som fyller 86 år! Han kommer inte veta vilka vi är som vanligt men han tycker alltid det är så trevligt att få sällskap och att få prata om gamla tider, om älgar och sådär. Sen kommer han säkert sjunga sin egen påhittade snapsvisa. Kommer ihåg från min student och han sjöng snapsvisan om och om igen. Han hade ju redan glömt att han sjungit den när han precis hade slutat :)!
Sen ska vi tre åka till sjukhuset. Det kommer komma goda nyheter! Ja, jag kan ju likaväl säga det här. Det är ju ingen hemlis direkt. Jag och Nicklas ska åka med mamma och Emelie till Kroatien i sommar och jag längtar så jätte mycket. Det kommer bli hur skönt som helst att få komma bort lite :). Vi behöver det nu!

Mamma visade mig massa saker hon köpt i Thailand. Massa skräddarsydda kläder och massa smycken och klockor.
Hon hade även köpt två jätte fina sidenrockar. Jag fick en och den sitter jag och myser i nu.

Nu ska jag titta på någon serie och sen sova. Hoppas jag kan sova länge imorgon för ska sova hos mamma och pappa imorgon natt och då brukar det inte bli så lång sovmorgon!
 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback