Swim Swim

Publicerat   2009-10-13 20:25:00,  Vardagligt
Goddag i kalla Sverige! (Jag antar att det är kallt i hela Sverige :P)

Jobbat idag, men detta är nog den segaste veckan jag har varit med om! 
Har en ny praktikant på jobbet också. Jill heter hon och går andra året på frisörlinjen. Vi har iaf trevligt ihop och får försöka hitta på allt möjligt när det inte finns så mycket annat att göra. Imorgon blir det nog lite permanentrullning!

Klippte en flicka idag, har klippt henne många gånger innan. Har alltid tyckt att hon är så söt och snäll, men hon kan verkligen inte sitta stilla. Men idag var hon inte så jätte söt längre när hon spottade på klippkragen, helt utan anledning. Jag måste säga att jag blev ganska chockad och visste inte vad jag skulle säga eller göra. Men hennes pappa blev ganska arg på henne..så jag behövde inte göra så mycket.

Efter jobbet blev det att sticka och simma med Nicklas. Var inte så jätte sugen på det med tanke på hur kallt det är ute, men det var bara att byta om till bikini och ner i plurret! Var jätte många som simmade och det spelades massa mysig musik och hela simhallen var nerstäckt, det lös bara från poolen. Så efter några längder var det ganska skönt, men jag har knappt ingen kondis! Sen simmar jag som ingen annan! Sprattlar jätte mycket med benen och simmar alltså inte som en groda som vi skulle lära oss när vi var små. Det känns inte naturligt, så istället sprattlar jag på och får kramp i vaderna. Sen är det ju självklart några tanter som simmar jätte sakta så man simmar om dom några gånger. 
När jag duschat och gick in i omklädningsrummet för att klä på mig kände jag mig lite iakttagen av kvinnan bredvid mig. Jag hade inga glasögon på mig så kunde inte se vem hon var. Men när jag gick ut för att ta på mig skorna såg jag vem hon var. En av mina kunder. Hur pinsamt är det inte att en av mina kunder har sett mig naken?! Tror ni hon kommer komma tillbaka till mig trotts att hon sett mig naken? Det kanske inte spelar henne någon roll, men jag tyckte det var jätte pinsamt.

Nu blev det lite tvtittande och kanske mitt andra beroende, photoshop!
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback