Gott slut och god fortsättning!

Publicerat   2012-01-02 16:22:00,  Foto - Övrigt Vardagligt
Åh, halleda vad jag har varit oaktiv här! 
Många anledningar till detta. Inte haft tid, inte orkat, online på Tumblr osv. 

Vi har flyttat igen. Ludde har flyttat till mina föräldrar. Ja, det har hänt lite saker. Tänkte skriva en årsresumé ikväll.

Hade alla en bra nyårsafton? 
Jag och Sebbe var hemma själva med Khalissi och Jane. Orkade inte med nån fest eller massa människor så det vara bara mysigt att sitta hemma själva. Vid 12slaget gick vi ut och tittade på fyrverkeriet. Khalissi följde med. Jag gillar egentligen inte att folk har med djur på så högljuda och farliga platser men vi stod på en avlägsen plats och behövde träna Khalissi att inte bli rädd för höga ljud. Hon har varit jätte rädd innan, men det gick faktiskt jätte bra! Hon satt bakom Sebbe och tittade på alla dom exploderande färgerna och såg väldigt nyfiken och överväldigad ut!

Jag tycker att nyårslöften kan vara ganska löjliga och hur många lyckas hålla dom egentligen? Jag har aldrig lyckats med det innan iaf, men detta året tänker jag få mig själv att må bättre och leva hälsosammare. Visst, är detta sista året jorden finns kanske man ska passa på att njuta, men jag är hellre vältränad och smidig om jag behöver springa ifrån ett eldhav än att bränna fläsket om jag säger så! Vad har du för nyårslöfte?
 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback