Turkiet

Publicerat   2012-06-20 11:49:00,  Foto - Resa På Resande Fot
I lördags natt kom vi hem från Turkiet. Planet landade på Sturup klockan 1 och vi var hemma hos mamma och pappa i Mörrum vid 4 då det regnade tokmycket! 

Veckan i Turkiland har varit bra. Massa sol och god mat. Tyvärr verkade det som det var för mycket hotellrum då alla människor inte fick plats vid poolen, poolbaren eller restaurangen. 
Men det var bra annars :). Ibland hade jag ont, ibland var jag svintrött och så blev jag dunderförkyld av luftkonditioneringen, rackans!

 
Fler bilder finns på Dayviews.
Idag tjuvstartar vi sommaren!

Publicerat   2012-06-18 23:36:00,  Foto - Ätbart Vardagligt
Mmm, smarrigt!

Turkiet, here we go!

Publicerat   2012-06-09 16:10:00,  Vardagligt
Just nu är jag på väg till Turkiet. Ska bli väldigt skönt att få komma iväg och bara vara. Hoppas jag har packat allt jag behöver ha med mig!
Jag hoppas innerligt att mina smärtor inte blir värre nu när jag är i väg. Känns som jag är i en svacka..

Men nej, nu ska jag verkligen försöka njuta och jag hoppas att Khalissi inte ploppa ut någon bebis när jag inte hemma!
Får se om det blir något uppdaterat när jag är i Turkiet. Beror på om det finns internet på hotellet eller inte.

"Jag är ingen liten fis, jag är en stor fis!"

Publicerat   2012-06-08 13:27:00,  Foto - Mobilbilder Vardagligt
Var på Försäkringskassan vid 10 i förmiddags och lämnade in mitt läkarintyg så jag kan sjukskrivas.
När jag gick hem gick jag förbi min brors nya lägenhet och ena fönstret var på glänt. Där inne hörde jag Meja stoja och jag kunde inte bara gå förbi. Plingade på dörren och både Melker och Meja kom springandes, öppnade dörren och sken upp "Hej Hanna! Kom in, titta vad vi gör!". Haha, sicka små troll! 

Jag och Meja började trä pärlhalsband, Melker snodde pärlor..då kallade jag honom för liten fis och fick till svar "Jag är ingen liten fis, jag är en STOR fis", Meja bytte kläder minst 4 ggr, Melker hällde i sig cola, Jeppe spelade Aqua BarbieGirl, Meja dansade så fint hon kunde, Melker rusade runt (antagligen lite hög på socker) och ramlade omkring. Hade det varit ute på krogen hade han fått akta sig för vakterna så han inte blev utkastad, haha! Sen hittade han snusdosan och ville att jag skulle öppna den. När jag öppnat den tog han en snus och då frågade jag vad han skulle göra med den
" Nus, jag ska stoppa den i monnen!". Knasunge!

Sen gick jag och handlade lite nödvändigheter, kämpade mig upp för trapporna och nu sitter jag i soffan.
Behöver städa och packa men det finns ingen energi just nu..

Lite Instagram

Publicerat   2012-06-07 14:12:00,  Foto - Mobilbilder Vardagligt
Jag tycker det är jätte jobbigt att lägga över bilder från Iphonen till datorn och jag blev nyss medlem på Webstagram där jag lätt kan ladda ner mina bilder på datorn. Sånt gillar jag! 

Jag har planerat vad jag ska skriva, men när jag väl börjar skriva är det tomt.

Publicerat   2012-06-07 13:50:54,  Vardagligt
Jag har planerat vad jag ska skriva, men när jag väl börjar skriva är det tomt. 

I alla fall, på lördag åker vi till Turkiet. Ska bli väldigt skönt att bara få åka iväg, vila, sola, bada och äta god mat varje dag. Bara glassa runt och inte behöva göra ett skvatt om man inte känner för det!
Har dock lite panik över det hela. Hade först inga kläder eller bikini att ha på mig, var iväg i helgen och shoppade med mamma och pappa och hittade jätte mycket fint. Det var ingen höjdar dag för mig så orkade inte prova plaggen och när jag kommer hem upptäcker jag att det mesta är för litet så i måndags gick jag en runda på stan för att byta men inte hittade jag något så jag gav upp. Men idag tänkte jag att jag skulle hitta något och där med basta (!) och visst hittade jag söta och fina plagg och hem med mig fick det komma, men jag är så osäker, haha! Så det kanske blir en runda imorgon också och byta plagg igen.. 

Var hos doktorn imorse och fick läkarintyg så jag kan sjukskriva mig. Arbetsförmedlingen jagar mig som tusan samtidigt som Försäkringskassan först säger "Har du ingen diagnos är det svårt att få sjukpenning" och sen av någon annan "Ja, kan du inte jobba är det klart att du ska sjukskriva dig". Hoppas jag får sjukpenning nu med bara.

Fick sova över hos mamma och pappa i natt. Blev strul med bilen så Sebbe kunde inte komma och hämta mig. 
Kommer ihåg när jag bodde hemma så blev jag galen när jag hörde pappa snarka, men igår kunde jag inte somna för ens pappa börjat snarka, haha! Vad ska det betyda då ^_^?

Nej, nu måste jag vila min ömma kropp!