Går det framåt?

Publicerat   2012-05-28 21:21:00,  Min Sjukdom
Fått frågor om det går framåt med min "sjukdom". Om jag fått någon hjälp, någon medicin och frågor om hur jag mår nu.

Jag mår fortfarande inte bra. Bättre än innan, absolut, men fortfarande inte bra. Känner mig aldrig riktigt pigg och får alltid tvinga mig själv till att göra saker. 
Nu när sommaren kommit har det blivit lite jobbigare på så vis att jag inte kan gömma mig själv längre i tex stora kläder. Att se min kropp som den ser ut nu gör sig sjukdomen mer påmind och det gör att jag känner mig nedstämd. Inga kläder passar som jag har hemma, ingen mening att jag ens försöker göra mig fin för jag trivs inte ändå. Känner mig bara tjock och obekväm. Jag bävar för att använda bikini. Har aldrig trivts i att använda badkläder, men nu, nu när brösten blivit väldigt mycket större och hängiga och magen buktar ut som hos en gravid och mina ben är täckta med bristningar är det så mycket värre! Dessutom hittar jag ingen bikinitopp som passar mina hängiga bröst eller som täcker bristningarna. Allt ser bara hemskt ut!
Jag har alltid trott att när jag blir 25 år skulle allt ha hamnat på plats och jag skulle trivas i mig själv.
Men istället har jag förvandlats till ett cellulitmonster med bristningar och hängiga bröst.

Nu har jag iaf börjat äta Levaxin mot Hypotyreos Typ 2. Än så länge har jag inte märkt någon skillnad men läkaren sa att jag antagligen kommer börja märka skillnad efter 2 veckor. Han mätte min puls och blodtryck vilket var väldigt lågt och vägde mig. Jag vägde i fredags 72 kg och det ska bli väldigt spännande att se om jag går ner något i vikt. Går jag ner i vikt är det ett ganska stort tecken på Hypotyreos. Läkaren kollade även på alla mina bristningar och han sa att dom inte hade med viktuppgången att göra utan att det såg ut som bristningar man får vid hormonfel vilket kan vara väldigt typiskt vid Hypotyreos Typ 2. 
Det ska även bli spännande att se om jag blir något piggare, det hade varit helt underbart! 
Men min läkare tror att jag även kan lida av Fibromyalgi eller Myastenia Gravis. Han vill inte utesluta dom sjukdomarna förens jag ätit Levaxin i några månader.

I fredags åkte jag även till Karlskrona för att göra ett till EMG. Kom på att jag skulle skriva om det då jag gjorde det sist men glömde bort det så ska skriva om det nu i ett annat inlägg.Trackback