29 November

Publicerat   2012-11-29 14:21:00,  Min Sjukdom Vardagligt
Orkade precis med en dusch, men känner hur den lilla energi jag har kvar snabbt rinner ur mig. 
Mår inte så illa just nu, tuggar tuggummi som stillar det lite. 

Har ont i hela kroppen idag, men ska försöka att inte ta någon Tramadol om det nu är magsår eller magkatarr jag har. Får se hur länge jag håller ut!
Jag och pappa var ute och gick en liten promenad igår med hundarna när han kom hem från jobbet. Vi har bestämt att vi ska göra det varje dag, dom dagarna jag orkar vill säga. Måste ut och få luft! Inte bra att bara ligga inne hela dagarna. 
Pappa köpte även D-vitaminer till mig idag. Hoppas jag inte mår illa av dom, mår nästan alltid illa av tillskott. Överkänslig mot mediciner och tillskott.

Småkollar på Rescue Mediums nu. Ganska roliga små tanter, men idag verkar avsnittet extra läskigt!
Samtidigt ligger Flisa bredvid och biter på sin tass.

Skulle beställt en reflexskärm i helgen men glömde det, kommit på det varje dag, men glömt igen såklart.
Hoppas jag kommer ihåg det ikväll. Just nu orkar jag inte med det.
När man inte tror att saker och ting kan bli värre

Publicerat   2012-11-27 13:04:00,  Bloggdesign Min Sjukdom
Alltid samma sak. När jag öppnar upp bloggen och ska börja skriva glömmer jag bort vad det var jag skulle skriva om. Det blir helt tomt. Frustrerande!

Började flytta över gamla blogginlägg till denna bloggen som jag skrev om. Sen blev jag irriterad för att månaderna inte kom upp i arkivet så tänkte att det säkert var min bloggdesign som hade något fel. Laddade ner en annan bloggdesign för orkar inte göra någon egen, men som vanligt blir jag aldrig nöjd. Men denna får duga ett tag. 
Men tror ni månaderna kom upp arkivet för det? Nej. Tar tydligen ett tag för bloggen att fatta att det kommer blogginlägg för innan bloggen blev skapt.
Ska nog köpa en bloggdesign sen när jag har råd till det, för det är lite fel här och där på dom gratis man laddar ner.

I lördags babade jag i badkaret. Provade på massagen i badet lite, men det gjorde bara ont. 
I söndags kände jag av att jag nog inte skulle tagit det där badet. Var fruktanvärt trött, hade extrem smärta i armarna och händerna och mådde smått illa. 
Kräktes på kvällen och igår morse vaknade jag upp med igensvullen hals och huvudvärk. Vilade hela dagen och på kvällen när det var dags att äta middag fick jag inte i min nånting, kräkreflexerna var på helspänn så fick sova med en hink bredvid sängen inatt.
Och imorse vaknade jag med ont i halsen och huvudvärk igen, ont i njurarna, plus illamående. Jätte kul! Räcker inte att vara sjuk-sjuk, ska man bli sjuk också. Eller är det sjuk-sjuk som spökar åt andra håll?
 
Primperan (mot illamående) kan jag inte heller ta. Får jätte hög puls av det och det kryper under skinnet på mig, känner mig så stressad. 
Trött på skiten nu. Så fruktansvärt trött!

In med det gamla

Publicerat   2012-11-24 21:14:04,  Vardagligt
Ska börja ett sjujäkligt jobb! Ska flytta över alla mina gamla blogginlägg från dom andra bloggarna till denna så jag har allt samlat på ett ställe. Det kommer inte bli lätt. Finns det något lätt sätt? Kommer nog vilja ge upp några gånger men det ska bli gjort, så det så!
Om bara orken fanns.

Publicerat   2012-11-21 14:07:00,  Min Sjukdom Vardagligt

Vill och behöver skriva av mig så mycket, men orken finns inte.
Nu sitter jag och skriver, blev så sugen då jag kollade igenom min gamla blogg Redsam och blev inspirerad av sättet jag skrev på, att jag skrev lilla minsta sak inprincip, och alla nybörjarbilder! 

Mycket har hänt sen sist. Jag har fått min diagnos, ME och Fibromyalgi. Även idiotläkaren på Vuxenpsykiatrin har satt diagnos/er som jag är mycket mindre nöjd med, men får gå in på det en annan gång.

Såg även att jag på min gamla blogg bloggade där mellan 2008-2011. Varför bytte jag blogg? Ville inte ha det namnet längre. Går det inte att byta bara? Ingen aning.

Nej, usch. Detta var vad jag orkade med.