Pilates For Beginners

Publicerat   2013-04-01 14:45:00,  Hälsa & Träning Klipp & Gif´s Min Sjukdom
Idag har jag gett mig in på träning igen. Körde pilatesprogrammet i klippet under, trampade även loss på crosstrainern i 4 minuter.. Mer orkade jag inte! Idag stretchade jag ordentligt, vilket jag inte gjorde förra gången.
Jag hade tänkt att träna 3gånger i veckan nu när Smärthanteringskursen börjar. Kursen är på tisdagar och torsdagar, så måndag-onsdag-fredag är jag hurtig och tränar! 

Märker stor skillnad på mig i träningen. Mitt liv har liksom delats in i olika delar, före sjukdom - och nu. Sen har jag ju såklart min del med Emma - och nu. 
Innan jag blev sjuk tränade jag mycket pilates som jag skrivit förr och det gick faktiskt ganska lätt redan första gången jag la mig på mattan. Men nu gör det ont nästintill överallt, jag är fruktansvärt stel och svag, och min kropp kopplar inte riktigt vad det är den ska göra. Cirkelrörelser blir sprattel lite överallt och om någon skulle se hade dom nog fått sig ett gott skratt! För mig är det väldigt irriterande, men jag måste lära mig att ha tålamod och inte bli besviken över det jag inte kan nu, för jag kanske kan det om en vecka. Vem vet. 

Nu ska jag även vara hård mot mig själv och inte dricka så mycket cola som jag dricker. Kommer bli jobbigt, men jag har lyckats trappa ner och faktiskt sluta helt innan. Så..juice till frukost, cola på kvällen innan klockan 21 och vatten resten av dagen. Ska jag väl ändå klara av? Jag måste bara påminna mig själv om att jag kommer må så mycket bättre sen :).

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback