Studenten

Publicerat   2013-04-18 20:02:00,  Foto - Självporträtt Lite På Djupet
När jag letade fram bilden till inlägget under hittade jag även några bilder från min student. Dom är nya för mig då det bara var ett par månader sen mamma framkallade dom, fast jag tog studenten 2006. 

Studenten var inte så speciell för mig, jag såg inte fram imot den. Det hade varit ett tufft år med många dumma val. Eller dumma och dumma.. Val jag önskar att jag inte gjort, för dom lämnade sina spår. 
Var tillsammans med en kille som behandlade mig väldigt illa. När jag väl lyckats lämna honom och polisen med mera blev inblandade fick jag skit från dom flesta, dom enda vännerna som stod vid min sida var Ann-Sofi och Linda. Det minns jag ofta, sveken.. Men också hur endel människor verkligen visar hur starka dom kan vara åt en när man själv inte orkar. 

Sen kom studenten. Jag kände mig tjock och ful, men så ser jag på bilderna hur smal jag var och också väldigt söt om man får säga så om sig själv. 
Morfar var på min student. Jag blev så överraskad när min moster May och hennes man Hasse kom med morfar. 
Jag minns ju såklart när morfar satt där och log mot allt och alla, sjöng sina sånger och han såg så nöjd ut. Han var med sina egna. 
Ludde var bebis, endast 2,5 månad gammal. Susade runt bland alla människor med sin långa, svarta, lockiga päls. Wilma levde då, men bara i några månader till. Hon var inte sjuk då, hon var sådär glad som hon alltid var.
Jag ser Wilma i Khalissi. Det där glada, snälla och löjliga. Precis likadana. Mina älsklingar!

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback