Jag saknar dig

Publicerat   2013-06-23 00:45:00,  Emma Film, Serie & Musik Lite På Djupet
Denna filmen har legat på datorn ett tag och grott. På något vis har jag inte trott att den skulle vara bra, på ett annat har jag inte vågat kolla. 

När jag gick i högstadiet och gick igenom en jobbig period frågade kuratorn mig om jag ville läsa boken "Jag saknar dig, jag saknar dig". Jag började läsa den, men när allt började komma för nära inpå gick jag tillbaka till biblioteket och lämnade tillbaka boken. Jag orkade inte mer.
Nu när jag började titta på filmen var jag nära på att stänga av några gånger. Det var inte jätte bra skådespeleri, och för att vara ärlig. Jag var rädd för vad som skulle hända. Vad som skulle hända i filmen visste jag ju, men vad skulle hända med mig? Det var så mycket som påminde om så mycket, och det gör fortfarande ont i min hals från gråtklumpen som samlades. 

På sätt och vis har jag inte förlåtit, och jag har inte kommit över. Frågan om jag någonsin kommer göra det, den kan jag inte svara på. För varje gång jag blir påmind blir jag bara arg och ledsen och jag kan inte riktigt tacka för tiden jag fick med Emma, för det kunde ju blivit mer om inte olyckan hade hänt. 
Jag hade velat dela hela min historia, allt gott och ont. Då hade jag kanske kunnat släppa lite, och folk hade kanske förstått. Jag förlorade inte bara min syster. Jag förlorade min bästa vän, min förebild, en del av mig, mitt allt och vissa stunder känner jag mig fortfarande som den lilla flickan som förbi sjön på väg hem förstod att Emma hade dött utan att någon sa något.

Men, filmen var jätte bra, även så musiken, och den kommer hamna i samlingen!Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback