Nationaldag + lite till

Idag är det ju Nationaldagen som säkert alla vet om, men för mig och mina föräldrar är det mycket mer. 
Det är mamma och pappas 26 bröllopsdag och min 26 dopdag. Prästen "tvingade" mamma och pappa att gifta sig samtidigt som jag döptes, istället för att gifta sig i Rådhuset. Grattis till oss, än en gång!
 
Idag har jag gjort mycket för att vara jag. Klippte bror (snaggade fort som tusan), klippte Ludde, klippte Janes klor och jag och mamma har bokat resa till Turkiet. Ska bli så skönt att åka iväg. Kommer nog få ta med mig min lilla rollator, men det är hiss på hotellet och hjälpsamma turkar så det ska nog gå bra ändå!

Nu har jag bestämt mig för hur jag ska göra med problemet i inlägget under. Ska ha en blogg som en hemsida. Ska skaffa domännamn och på den bloggen kommer det bara handla om fotograferandet. Kommer nog uppdatera denna bloggen som vanligt, men ville ha en för bara fotograferandet för att ha det lite mer professionellt. Kommer nog skaffa hemsida sen när jag har råd och har skaffat mig ett riktigt företag.
Det blir bra. Säg bra!

Kommentarer
Sofia Daniels

Fantastiskt vackra bilder Hanna!

Svar: Tack bästa Sofia! Känns helt fantastiskt att få komplimanger från dig då du är en av mina favoritfotografer! Fast det tror jag du redan vet :).
Hanna Georgii

2013-06-07  21:36:26      http://www.sofiadaniels.se

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback