Paus

Publicerat   2013-06-26 20:10:02,  Lite På Djupet
Detta har väl varit i mina andetag en tid. Behöver ta en paus från bloggen. Vet inte när jag kommer tillbaka, om jag sticker in lite då och då, eller om det är slut för gott.

Har under den senaste tiden jag bloggat känt ett sånt tvång att prestera, men samtidigt haft ångest över känslan att jag delar med mig för mycket. När jag läst tillbaka i gamla inlägg blir jag åter igen påmind om saker som varit jobbiga och jag mår som jag gjorde då. Skit. Det är inte värt det. Känner mig så skör när jag delar med mig av det innersta och jag ångrar mig så fort inlägget är publicerat. Vad ska jag skriva? Ska jag berätta detta? Varför skrev jag så? Vem bryr sig?

Min hjärna har varit på lågvarv ett tag och att ens få ihop en normal mening är en kamp. Så nu får det vara ett tag.
Ska i alla fall skapa min fotoblogg/hemsida, där jag publicerar bilder och allt ska vara positivt! En feel-good sida där bara mitt konstnärliga kommer fram, och inget personligt skit. För igen, vem bryr sig?

Be back later, eller nått sånt.
Kommentarer
Rania

Sv: Ja det är härligt att få dokumentera den lyckan, kärleken och glädjen! Det är en mellanstor axelväska jag fått av mamma, men den är beställd från Etsy :)

2013-07-02  16:00:38      http://raniamaria.eu/blog
marina

Jag känner mig precis likadant som du skriver i inlägget och det är enormt jobbigt.

Svar: Ja, visst är det jobbigt. Tror man behöver släppa det ett tag, ta några nya djupa andetag och börja om.
Hanna Georgii

2013-07-05  15:20:32      http://marinapalme.blogg.se

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback