25 Mars

Publicerat   2013-03-25 12:23:00,  Hälsa & Träning Min Sjukdom Vardagligt
Gick och la mig ganska tidigt igår, längtade efter att få sova redan klockan 19.

Igår var jag, mamma och pappa i Kristianstad och köpte en pilatesmatta, pilatesboll, gummiband och en crosstrainer. Har gjort ett litet hemma-gym nere i källaren där vi även har vår motionscykel.
Jag tränade mycket pilates, yoga och aerobic innan jag blev sjuk och saknar det jätte mycket!
Fick prova på crosstrainern på sjukhusets gympasal när jag var där sist och tyckte det var ganska skönt att få röra lederna med ett mjukt flöde. Orkar dock inte pendla fram och tillbaka till sjukhuset så många gångeri veckan som dom vill för träning så därför tycket jag det är bra att ha det hemma, som jag hade förr.

Så nu ska jag alltså ge mig in på lite träning. Gick/sprang lite på crosstrainern igår och fick jätte ont i låren och rumpan.. Kanske därför jag var så trött igår, plus utflykten. 
Tänkte vara en stund på crosstrainern, sen pilates - ben och rumpa.
Vägde mig innan och tog alla mått, tog även bilder. Mår lite dåligt över det, men förhoppningsvis orkar min kropp med träning 3ggr i veckan så jag går ner i vikt lite fortare och blir lite starkare så jag slipper rullatorn och kan bli lite mer normalt fungerande!

Kommentarer
Jonna Erlandsson

sv: åh tack! Haha ja men det är ju så, en av de första sakerna jag kollar efter :D Vardagsrummet har stora fönster samt köket två st på en vägg och det är öppen ingång mellan kök och vardagsrum så ljusinsläppet är bra där!

Svar: Låter ju helt kanon! :D
Hanna Georgii

2013-03-25  14:33:09      http://jonnaerlandsson.se/blog

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback