26 Years Young

Publicerat   2013-03-05 21:11:00,  Film, Serie & Musik HemmaTrevligt Min Sjukdom Vardagligt
Visst är det väl så jag borde tänka, 26 år ung. Men det känns som åldern börjar komma upp till hur gammal jag egentligen känner mig. Okej, det är många år kvar då jag känner mig som 80 år. Men ändå. 

Dagen har spenderat väldigt lugnt, som jag ville. Vaknade vid 9, gick upp vid 10. Tryckande huvudvärk, och lite slö i rörelser och blick. Ökade dosen på den nya medicinen igår, Mianserin. Trodde att jag skulle bli ännu tröttare nu och förväntade mig igår kväll när jag tagit medicinen att jag skulle bli väldigt trött ca 30 min - 1 timme efter jag tagit den, men blev..pigg? Hade jätte svårt att somna! Somnade iaf, vaknade några gånger i natt som innan jag började med medicinen och var inte jätte trött när jag vaknade. Var trött som jag brukar vara, men inte som förra veckan. 
Efter jag varit vaken en stund kom pappa hem med någon. Jag hörde bara en skånsk dialekt och jag visste inte vem det var. Gick ut i hallen och såg två par skor och antog direkt att dom mindre skorna var skåningens för dom kände jag inte igen. Frågade pappa nu ikväll vem det var som var hemma med honom och varför han hade så små skor. Fick svaret "Det var Ronny. Han har väl inte små skor, han har ju storlek 45 i skor! Det måste ha varit mina". Jaha, pappa har små skor. Dagens lärdom! Men det är faktiskt inte varje dag man har en skåning i huset, haha!

Hittade en söt lapp på köksbordet som mamma skrivit till mig, "Grattis Hanna! Vi firar när jag kommer hem. Ha en bra dag!". När hon kom hem började vi göra pizza som vi har smaskat i oss, jätte god med bacon, färska championer, musslor och räkor! Hon hade köpt med sig gurka och dipp hem idag (hon vet vad jag gillar) som jag snart ska smaska i mig och titta på någon serie (några serier). Jag fick även en DVD-box, och ingen box som helst utan en box jag väntat på i flera år. Twilight-sagan! Såg den på Ginza i lördags och skrek rakt ut som ett överlyckligt litet barn på julafton. Och vilken tur att den kom just idag på min födelsedag. Fick även pengar så ska se ifall jag hittar någon fin ring eller om jag hittar något mer nödvändigt, som en extern hårddisk kanske då min dator verkar ge upp snart. 

Smärtrehab har ju lite tjatat på mig att jag ska hitta på saker jag tycker är kul. Nu har jag ju inte gjort något sånt just idag, men jag har fått inspiration. Innan kunde jag inte för mitt liv komma på vad jag tyckte var kul att göra, men för någon vecka sen började allt möjligt ploppa upp. Som att göra ljus, gjuta tvål osv. Men idag fick jag inspiration till att göra egna små tavlor. Jag tittar på serien Girls, älskar den serien och inspirationen är då att rama in citat från den serien. Behöver inte just vara citat just från den serien, kan vara annat med. Men jag gillar det knasiga dom kläcker ur sig, eller det som faktiskt kan vara bra att påminna sig själv om lite då och då. Och endel saker dom säger är så klockrena, sånt jag själv funderar på och jag brister alltid ut i skratt och blir lite smått generad att dom träffat så rätt.

Bilderna är från GirlsHbo´s Instagram. Nu ska jag bara hitta massa söta tavelramar också!

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback