I Know You Care

Publicerat   2013-03-12 18:53:00,  Film, Serie & Musik Lite På Djupet
Ibland vill jag bara skriva det som finns i mitt hjärta och bara få ordbajsa av mig. Men sen tycker vissa att man ska hålla det för sig själv, inte släppa in främlingar för djupt.
Men det är en sak jag tänkt på ett tag som jag tror är viktigt för oss alla.

Det handlar om kärlek. När jag blev singel tänkte jag att jag ska vara singel, tänka på mig själv. Skulle jag sen om något år eller så träffa någon skulle jag inte ha några krav. 

Lästa för någon vecka sen på Malins blogg att hon inte gick hem med någon kille för att han valde henne, utan för att dom valde varandra. 
Det fastnade. Dom valde varandra.

Jag började tänka tillbaka till varför mina förhållande jag haft inte fungerat och det har nog lite haft att göra med att vi inte valde varandra, från början. Utan han valde mig och jag var helt överlycklig över detta fenomen! Alla mina krav, allt som var viktigt för mig var som bortblåst. Och med det menar jag inte att mina ex var kassa pojkvänner, inte alla i alla fall. Men det var det där att han valde mig. Jag blev vald för en gångs skull. Men det behöver ju inte betyda att vi är menade för varandra och att det kommer vara för evigt. 

I alla mina förhållanden har jag förlorat den som var jag, den som är jag. Det som betyder något för mig, det som gör det lilla guldkornet i vardagen. 

Jag tror det är viktigt att man har krav, men inte vara kräsen. Jag tror det är viktigt att man verkligen känner efter och inte bara blir förtrollad av söta ord som får en att le för stunden. 

Min psykolog frågade mig sist jag var hos henne om jag ville gå med i någon dejtingsida, att hon kunde hjälpa mig göra en profil. Jag bara skrattade och sa att det kändes lite läskigt. Men så sa hon att jag kan behöva få lite uppmärksamhet, hålla lågan vid liv och att det inte behövde vara seriöst från min sida. Men jag är inte redo för det. Visst hade det varit kul med lite uppmärksamhet. Men vad vet jag om människan på andra sidan datorskärmen? Tittat på för mycket Catfish ;). 

Även om jag vill vara singel nu, längtar jag till den dagen jag hittar någon som jag vill vara med från första stund, som komplitera mig.
Någon som vill upptäcka platser på denna jord med mig och inte bara för att jag vill, utan för att vi vill. Någon som ser skönheterna med alla årstider på samma sätt som jag. Någon som blir lika berörd av musik och film som jag blir. Någon som kan älska på samma sätt som jag. Någon att sakna efter 5 minuter som också saknar mig. Någon som inte skäms för att visa kärlek med mig. Någon som förstår alla mina sidor och jag förstår hans. Någon att dela allt det där viktiga med som gör mig till mig, som gör honom till honom och som gör oss till oss.

Om jag inte tänker på dom sakerna, vad är det då för mening att tänka på mig själv nu när jag sen ändå bara kommer slänga bort det. För han valde mig. Jag vill att vi väljer varandra, från första ögonblick.

Kommentarer
Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist

Sv: Ja, det är lätt att man kan tro det, men jag tycker att dom är väldigt speciella och unika :)) Ja, visst är det fint när han gör det!

Svar: Väldigt fint, nästan så man får hitta en musikalisk snubbe att gifta sig med ^_^
Hanna Georgii

2013-03-12  20:29:28      http://stargirlphoto.blogg.se/
Y A S M I N E

Måste bara fråga, har du sidecut? :)

Svar: Jag hade det i flera år, men har låtit den växa ut nu :).
Hanna Georgii

2013-03-12  22:23:19      http://medy.blogg.se

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback