Sällskaplig

Publicerat   2013-03-30 18:51:00,  Foto - Självporträtt Lite På Djupet Vardagligt
Igår blev jag fruktanvärt sugen på utgång och att bara få umgås med människor. Ja, fruktansvärt. 
Planer smides och det skulle gå av slaplen ikväll! Sen kom idag..

Vaknade ordentligt trött och med värk här och där. Ungefär som vanligt, fast lite mer. Sen började hjärnan jaga upp mig med alla möjliga tankar. 
• Hur ska jag komma till stan?
• Hur ska jag komma hem?
• Vad ska jag ha på mig?
• Vilka kommer jag träffa?
• Kommer det vara mycket folk?
• Kan jag dricka alkohol med min medicin?
• Tänk om jag blir dålig?
Osv..

Igår kom jag på att jag var 23 år sist jag var ute på gallej, och det var banne mig ett tag sen. 
Innan jag blev sjuk kunde jag märka att jag hade perioder när jag var folkskygg. Det är inget gentemot vad jag är nu. Blir svimfärdig när det är högljudt, mycket människor, när det är trångt och bara tanken ge mig lite andnöd. Faktiskt. Så om jag skulle vara ärlig mot mig själv så är jag nog inte redo. 
Visst, med lite alkohol i kroppen blir väl den blygaste mer självsäker. Men jag vet ju inte ens hur jag blir när jag dricker alkohol med min medicin. Och tänk om det värsta skulle hända, att jag får ett anfall bland massa fulla människor som inte vet och jag inte får någon hjälp? 
Okej, jag är inte rädd för att dö. Men jag är rädd för att få ett nytt anfall och må så dåligt igen. För då var jag riktigt dålig. Jag har klarat mig ifrån dom där stora anfallen, för jag har märkt när dom kommer. Men jag kanske inte märker om jag är lite onykter. 
Och tänk alla människor som knuffas och trängs. Min kropp, min känsliga kropp hade fått så ont. Bara tanken på hur jag skulle må dagen efter en utekväll skrämmer mig.
Så det är nog bättre att jag håller mig hemma ikväll, även om mitt inre samtidigt skriker efter umgänge. Får prata med min doktor om medicinen, känna mig lite starkare i benen och ja, ögonen får gärna hålla sig öppna. Är så trött nu att jag nästan somnar sittandes. Hänt förr :).

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback