Blommor och virvelvindar

Publicerat   2013-05-16 19:59:00,  Foto - Natur & Växtlighet Min Sjukdom Vardagligt
Återvände till Smärtrehab idag även fast jag tvekade. Men jag måste försöka tänka positivt. Hade jag inte börjat på Smärtrehab hade jag än idag plågats av akuta smärtor här och där som jag gjorde för bara några månader sen, men det har jag fått lite kontroll på nu. Igår kväll sa jag att jag hade kunnat leva helt normalt med värken jag har nu, men det är den extrema utmattningen och tröttheten i kropp och knopp som hindrar mig från att göra det jag vill. Visst får jag ont av aktiviteter (och ibland helt utan anledning), men det är inte smärtan som är mitt stora problem och har väl egentligen aldrig riktigt varit förutom dom gånger jag har fått extremt pissont rent ut sagt och det får jag inte längre. Inte så ofta i alla fall. Men hade jag inte varit så fruktansvärt trött och utmattad så hade jag kunnat leva ett normalt liv. 
För det är ju det jag önskar, att kunna leva ett normalt liv. Tänk om jag bara hade haft Fibromyalgi, då hade allt varit så mycket lättare. Jag hade kunnat träna som jag vill, jag hade kunnat plugga, jag hade kunnat jobba, jag hade kunnat göra nästan vad jag vill, men sån är ju inte verkligheten för mig. Hade jag bara haft Fibromyalgi hade jag redan sökt mig in på en utbildning till hösten, flyttat till eget och haft Khalissi hos mig precis när jag ville och passade. 

Idag stod basängen på schemat, men av olika anledningar kan jag inte bada. Vill inte heller för den delen, så jag tog med mig kameran, fick en runda runt sjukhuset och fotograferade lite. Det var riktigt varmt och det kändes som sommar. Dock blåste det jätte mycket, och det känns nu. Känns fortfarande som jag står i en virvelvind i huvudet.
Efter lunchen träffade vi en man från Arbetsförmedlingen. Försäkringskassan skulle också varit med men dom backade ur. Dom vågade väl inte träffa oss antar jag. Vi fick ganska matnyttig information, men också endel information som kändes ganska omöjlig för mig. 
Jag som alltid har varit tvungen att tänka på framtiden och sätta mål kan inte tänka så längre, för jag vet ju ingenting och det går inte att planera saker längre. Hatar när framtiden är så ovis..

Nikon D3100 - Nikon AF-S 50mm f/1,8 G - CloseUp filter +4
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback