Ho Hey

Publicerat   2013-05-21 21:50:00,  Film, Serie & Musik Lite På Djupet
Denna låten har varit en av mina favoriter sen jag hörde den för första gången för mer än ett år sen. Den spelas nästan sönder på radion, men den har fått en speciell plats hos mig. 
Ni ser, varje gång jag hör den tänker jag på hur jag vill ha mitt bröllop.. Mitt dröm bröllop! Jag har som säkert många andra tjejer planerat denna stora dag redan från barnsben men den har inte känt så verklig som den gjorde när jag hörde denna låten från första gången. Då föll allt på plats och jag visste precis hur allt skulle vara, vilken klänning jag vill ha på mig, hur platsen ska se ut för både ceremonin och festen. Jag planerar mitt drömbröllop, fast jag inte ens är i nått förhållande. Men drömma måste man. 
Det är också något jag ser fram imot och kämpar för. Klart jag vill gå ner för "altargången" utan rollator, jag vill kunna dansa och ha det så jäkla roligt hela dagen ända in natten.

Så hur ser mitt drömbröllop ut? Snälla, inga koppis här nu!
Jag vill såklart ha en lång fin spetsklänning på mig, håret ska vara lockigt och uppsatt i en låg bulle. 
Jag vill gärna gifta mig på en äng, på sommaren. Inte i någon tråkig kyrka. 
Festen ska vara i en ladgård, gärna med takbalkar. Allt ska se väldigt rustik/vintage ut och med ljus och glittrande lampor överallt. Väldigt mysig stämning och avslappnat. 
Denna låten ska vara låten till bröllopsdansen. Dresscode ska det vara, kräm eller pastellfärger. Lite får man väl begära på sin bröllopsdag? Det måste ju bli fina foton, haha!
Har inga direkta bilder att gå efter, utan allt är i mitt huvud. Kanske ska skapa en inspirationsmapp på min Pinterest?

I alla fall, varje gång jag hör denna låten kommer drömmen upp igen och planerna smids vidare. Mamma och pappa skrattar alltid då jag har berättat för dom. I värsta fall får jag väl gifta mig med.. Mig själv?

Nu blev jag ytterst tjejig och delade med mig av något som är ganska privat. Dumt, tänker vissa kanske då jag delar med mig så mycket av annat privat. Men just kärlek är väldigt känsligt för mig.Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback