Redigerar kväll

Publicerat   2013-05-12 00:52:56,  Foto - Människor & Porträtt Kamera & Photoshop
Har suttit hela kvällen och redigerat klart bilderna från Hollies fotografering. Först fick jag inte ihop det alls, men sen när jag fick kläm på det tänkte jag "lika bra att jag fortsätter, för imorgon kommer jag inte komma ihåg vad jag gjorde". Innan trodde jag att redigera bilder var min starka sida, men det inser jag nu att det inte är. Har också insett att jag inte är så haj på min kamera som jag trodde att jag var, så en webbkurs hos Emelie Ohlsson i Lär Dig Din Kamera får det bli, även Ljussättning. Möjligtvis Redigering också, men får se vad jag har råd med :).

Nu är jag i alla fall någorlunda nöjd med bilderna från fotograferingen med Hollie och det känns bra. Redigerar alltid "beställningsbilder" både i färg och svartvitt, så det tar sin lilla stund. Men ikväll kom jag på ett superknep som jag säkert kommer använda i fortsättningen. Om jag kommer ihåg det vill säga ;).

Redigerade även om ett par bilder från Lotta och Russels bröllop, gillar denna lite vintage känslan över dom! Även rustik i mina ögon :P.

 
Nu ska jag kolla runt lite efter inspiration till bloggdesignen. Nu ska änligen vintern bort!
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback