The old one

Publicerat   2013-05-04 20:53:10,  Foto - Självporträtt Vardagligt
Idag har jag åter igen försökt skapa en sida på facebook, men det går inte. Börjar smått tröttna nu och det är väldigt irriterande att det varje gång kommer upp en ruta "Ditt konto har spärrats tillfälligt på grund av misstänkt aktivitet. Detta har skett för att förhindra obehörig åtkomst till ditt konto. Vänligen logga in på Facebook så hjälper vi dig att lösa problemet.". Jag är inloggad! Jag loggades dessutom ut en gång och var tvungen att genomgå en säkerthetskontroll. Där kom det upp vänners bilder och jag var tvungen att berätta vilken vän det var som lagt upp bilden. Det var ca 5-7 personer och jag tänkte "Tänk dom som har 1000+ vänner, dom kan ju omöjligt veta vilka det är som lagt upp bilderna". Efter det funkade det i alla fall inte att skapa en sida.

Verkar också vara något stul med Bloglovin. Den vill inte uppdatera mina blogginlägg. Och det verkar inte bara vara jag som har det problemet, kollade in på andra stora bloggar och dom hade med inlägg som inte blivit publicerade.

En bra grej med dagen är i alla fall att jag har beställt mig en Iphone 5, yaay! Mamma övertar min Iphone 4 istället för att sälja den, och jag måste säga att det var ganska kul att se henne hålla på med den. Hon hittade till och med inställningar och grejer som jag inte visste fanns! 
Skulle beställa lite skal, sportväska och hörlurar med tänkte jag och gick in på Fyndiq. Hittade inte riktigt vad jag sökte efter så gick in på Miniinthebox och när jag "proppat kundkorgen full" och skulle slutföra köpet kom jag att tänka på den stora frakträkningen jag fick när jag beställde alla filtrena till kameran, ändå klickade jag i fraktfritt. Hm, får suga på den karamellen tills imorgon!
 
Försöker klura ut hur jag vill ha bloggdesignen. När jag kollat tillbaka på alla gamla inlägg som jag gjort nu när jag flyttat dom till denna bloggen inser jag att jag alltid har haft stora problem med just bloggdesignen. Har aldrig varit nöjd i längre än ca 2 veckor. Har inga direkta bilder jag vill ha i headern heller, gillar inte att stå framför kameran själv längre. Får suga på den karamellen också ;)!

Nu ska jag nog kolla på någon film, kanske The Vampire Diaries först. 

Bilder från 2010
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback