Honey, come home!

Publicerat   2013-10-23 00:19:38,  Foto - Djur Lite På Djupet
Idag var det dags för 3:e veterinärbesöket med Jane sedan hennes olycka.
Idag fick hon inte följa med hem igen, och det gör så ont i mig.

Hennes ben hade inte läkt ihop igen. Inte alls faktiskt, det var fortfarande helt avbrutet och den ena benpipan gnagde och stack igenom skinnet som innan dom satte en skena på det.

När vi åkte till veterinären trodde mamma att hon nog skulle bli av med skenan, att benet hade läkt ihop igen.
Jag försökte tänka positivt, men där var min magkänsla igen och sa att det nog inte gått så bra. Dumma magkänsla att alltid ha rätt.

När veterinären kom in i undersökningsrummet igen efter Jane röntgats och hon fick se röntgenbilderna utbrast hon "Usch, nej nej nej nej!". Där kom klumpen i magen och den har fortfarande inte släppt.

Så Jane fick tyvärr stanna över hos veterinären till imorgon. Då kommer en annan veterinär som hade sagt att hon ville prova att sätta stift och tvinna ihop dom lösa benpiporna. Men, dom var inte jätte hoppfulla och jag får nog göra mig lite beredd på det värsta.

Det känns så sorgligt att hon kanske får avsluta sitt jordeliv pga ett avbrutet bakben. Hon är ju liksom frisk annars.
Men hon kan heller inte leva så, och en avancerad operation som dom inte kan garantera att den fungerar kostar en förmögenhet och jag har inte en förmögenhet att snacka om. 

Kommer ibland på mig själv att kolla efter om Jane vill komma in i mitt rum, om hon ligger och sover i min säng, skulle ge henne tonfisk till middag, var nära på att ordna medicinen till henne och det är speciellt nu när jag ska sova som jag saknar henne då hon alltid vill ha lite extra gos innan sänglampan släcks.
Mitt lilla hjärta ♥

 
Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback