We´re The Millers

Publicerat   2013-09-30 15:36:00,  Film, Serie & Musik
En film som var lätt att skratta till! Många roliga senarion, repliker och blooperserna (?) i slutet var bäst! You know what I´m sayin? :P

Absolut sevärd! :)

This Is The End

Publicerat   2013-09-29 15:35:28,  Film, Serie & Musik
Denna filmen var nog en av dom sjukaste på länge! Hur kommer dom på allt? Och hur fick dom med så många att medverka i filmen?

I alla fall, en riktigt rolig film. Sjuk som bara den, men ja.. Rolig! Vet inte vad jag mer ska säga om den, behövs nog inte :).Days Like These

Dagarna, dom bara går och går men ändå känns det inte som jag kommer till dörren. Känns som jag fortfarande väntar på att denna jäkla sjukdom ska släppa så jag kan börja leva igen. Önskar det vore så väl.

Igår tog jag mig i kragen.
Vaknade tidigt för att invänta syster som skulle hämta mig vid halv 10 så jag kunde ta hennes bil för dagens senare bravader. Ingen syster kom. Misstänkte att hon glömt, hon är så stressad min älskade syster. Hon dök i alla fall upp 2 timmar senare. Vi for in till stan, sen körde jag hem igen. Klippte Ludde lite till, sen "hoppade" jag in i duschen. Efter duschen tänkte jag att jag kanske skulle försöka göra mig lite fin. Jag skulle ju ändå befinna mig bland folk lite senare! Sagt och gjort, blev lite smink och jag lockade håret. Måste säga själv att jag kände mig galet söt, vilket inte är ofta.
Sen åkte jag in till stan för att hämta Linn på dagis. Det har jag aldrig gjort förr så kände mig lite smått osäker. Satt några minuter i bilen utanför dagis och kollade på dom små söta knattarna som sprang runt på gräsmattan/skogen, lite också för att se om jag kunde se om Linn var ute och lekte. Sen började jag vandra upp mot dagiset och kunde inte riktigt se om Linn var någon av barnen som sprang ute och lekte (jag ser fruktansvärt dåligt på långt håll även om jag har glasögon). Hade frågat Nettan var Linns avdelning var, följde anvisningarna, gick runt huset och hamnade just på gården där barnen lekte. Då fick Linn syn på mig, springer fram samtidigt som hon skriker "HAAANNNAAA!!", pussar och kramar, sen gick vi för att hämta hennes saker. Hon gick långt före mig och skrattade när jag sa att hon skulle sakta ner då jag går så sakta. Då började hon själv gå med pyttesteg.
Efter upphämtningen for vi till hennes dans. Hon blev en riktig prima ballerina och det var så kul att se alla dom små dansuppklädda barnen. Men det märktes ganska tydligt att det fanns uppdelning mellan mammorna, dom coola mammorna, dom mindre coola mammorna och dom utstöta mammorna som satt för sig själva och pillade med sina mobiler. Och det slog mig, Linn hade kunnat vara min dotter, rent åldersmässigt. Kändes ganska märkligt att tänka så och att tänka att min mamma hade 3 barn när hon var i min ålder och mina systrar hade 2. Jag är lite sent ute, men av rimliga skäl.

Idag har jag fått sota för mitt "hurtiga-jag" jag hade igår. Men det är väl så det är, tyvärr. Och det är ju det som gör att jag blir rädd för att tex börja studera eller jobba. Hur ska det gå att ena dagen gå ganska bra, andra knappt komma ur sängen. Hade jag inte haft Milton hade jag nog inte gått upp alls.
Saknat Khalissi lite extra idag också. Känns så dumt att bli bortknuffad bara för att någon annan kom in i bilden, för jag tror det är just det det handlar om. Jag bryr mig inte om det, jag saknar mitt barn. För det är/var just det hon var. Mitt barn, min dotter. Jag hennes mamma..♥

 
 
World War Z

Publicerat   2013-09-27 14:33:42,  Film, Serie & Musik
Ja, vad ska jag säga om denna filmen? 
Den var väl lite som alla andra katastrof-filmer, påminde lite om I Am Legend, fast med sin egen vinkel.
Jag tyckte den var bra, men ingen film jag gärna vill se igen. Blev lite förvirrad i början när jag precis knarkat igenom 3 säsonger av The Killing och Linden var med i denna filmen. Är förövrigt ganska så sur över att det inte kommer en fjärde säsong av The Killing :(. 

Men som sagt, en bra film. Absolut sevärd om man gillar såna här filmer. 
Kan ändå inte låta bli att fundera på om detta hade hänt i verkligheten. Hur hade människan gjort då? Jag hade nog inte klarat av det. Kanske hade gömt mig i ett mörkt hörn någonstans tills jag ruttnar bort :P.

Kick Ass 2

Publicerat   2013-09-26 20:23:44,  Film, Serie & Musik
Jag älskade/älskar första Kick Ass filmen och har verkligen längtat efter denna. 
Jag blev inte besviken! Men nu kommer det inga fler va?

Sitter fortfarande och småfnittra åt visa scener, eller så är det åt Milton som just nu juckar på sitt gosedjur.
Men gillade man första filmen kommer man nog gilla denna också. Jag gjorde det i alla fall.
Dessutom så är ju Hit Girl mitt alter ego, HG. Hanna Georgii.. Hehe.. Nä.

Och, "Dave", Aaron Taylor-Johnson, var enligt mitt tycke ganska så sexig i denna filmen ^_^.

 
The Conjuring

Publicerat   2013-09-25 16:32:00,  Film, Serie & Musik
Denna filmen vågade jag inte titta på själv så min bror och hans sambo Hanna var snälla att titta på den en gång till så jag kunde se den. 

En del saker kändes nästan för hemska för att ha hänt i verkligheten. Ja, precis. I verkligeheten. Detta är en verklighetsbaserad film, för er som inte visste det!
Men den var ruskigt bra, bra gjord och riktigt benmärgs-kittlande läskig!

Peace Love And Misunderstanding

Publicerat   2013-09-24 19:07:40,  Film, Serie & Musik Lite På Djupet
Ja, man kanske skulle bli hippie? Inte en hashrökande, dansande sådan. Utan en som lever ett mer självsligt liv, som tar vara på vad naturen har att ge. Älska och inte hata och bara älskar att va. Det hade varit något det.

Gillade denna filmen väldigt mycket. Lite tankeställare här och där, och som vanligt fick jag lite såna där förälskelsefjärilar i magen!
Och förresten! Hur snygg är inte Jane Fonda i denna filmen då? Lite svårt att tro att hon är 76 år.

The Odd Life Of Timothy Green

Publicerat   2013-09-23 22:33:00,  Film, Serie & Musik
Oh, underbara lilla Timothy! Vilken film, hur gullig och fin som helst!
Under i stort sett hela filmen reste sig fjunet på mina armar, ögonen tårades och kroppen fylldes av rent glädjerus men också av sorg. Helt klart sevärd film och denna kommer hamna i samlingen.

Scary Movie 5

Publicerat   2013-09-22 21:01:02,  Film, Serie & Musik
Känns ganska löjligt att göra en recension av denna film, men jag har sett den.

Förr i tiden var Scary Movie filmerna stora favoriter hos mig, för då var man tonåring med sjukt löjlig humor. 
Visst var det vissa stunder jag skrattade nu, men då följde också kommenteren "Fy fan va dumt!".
Kan inte förstå att det var så många kändisar med. Kanske inte bra kändisar, men kändisar i alla fall.

Men har man, som jag, en stund som är sådär extremt tråkig kan man kolla på denna filmen.
Och nu blev jag fruktansvärt förvirrad då jag ser att det är scener i trailern som inte var i filmen :/.

Now You See Me

Publicerat   2013-09-21 17:42:34,  Film, Serie & Musik
Ja, herre min gud. Denna filmen tyckte jag var kanonbra! När filmen var slut kände jag direkt för att gå på en Magic Show, men mja. Finns nog inget i verkligheten som kan mäta sig med det som hände i filmen.

En film med komedi, spänning, wow-ögonblick, twist and turns och ja.. mycket mer!
Kunde inte låta bli att tycka att Jesse Eisenberg var ganska så snygg också ^_^.

Love And Honor

Publicerat   2013-09-20 22:25:04,  Film, Serie & Musik
Jag som tycker att jag är ganska bra på allt som har med kändisar att göra hade ingen aning om att Liam Hemsworth är lillebror till snubben som spelar Thor. Jag tror jag skrek rakt ut när Erika berättade det och varför vet jag inte. Men när jag såg bilder på dom båda så kände jag mig så korkad att jag inte sett det förut. Dom är ju så lika! Och att Liam bara är 23 år var en ren chock det med.

Filmen. Filmen var bra. Sådär mysigt romantisk och gullig, samtidigt som jag störde mig något enormt på Liams karaktär i början och det enda jag kunde tänka på var "Skitsnackare". Den var också sorglig ibland, och den fick mig att fundera på endel saker. Som tex Månlandningen. Jag har aldrig varit riktigt säker på om det faktiskt skedde, eller om det bara var någon dyr plottgrej och denna filmen fick mig att fundera ännu mer på det.
Denna filmen är sevärd om man gillar filmer som tex Dear John, The Lucky One osv.

Anna Karenina

Publicerat   2013-09-19 13:18:00,  Film, Serie & Musik
I början av filmen satt jag och Erika och bara väntade på att teatern skulle sluta och filmen börja. Men efter ett tag så blev jag van och det var en del av filmen, och jag började gilla det. En annorlunda uppbyggd film som jag inte alls förväntat mig.

Filmen var bra, men vet inte om det är en film som kommer hamna i samlingen.
Som sagt en annorlunda film, men tror inte det hade varit samma film om den inte var sån. Jag var helt inne i den efter jag slutat tänka på teatern, ibland skrattade vi och ibland blev vi så irriterade eller arga att vi ville smälla till någon. Det var riktigt bra skådespeleri och jag tyckte det var kul att svenska Alicia Vikander var med. 
Och att Aaron Taylor-Johnson var med. Ser honom bara som Kick Ass annars :P.

The Call

Publicerat   2013-09-18 22:02:16,  Film, Serie & Musik
Denna filmen rekommenderade min bror och Hanna, och jag tackar dom för det! Den var riktigt bra. Fruktansvärt spännande, sorglig, hjärtknipande och jag satt som på nålar i stort sätt igenom hela filmen.

Paranormal Activity 4

Publicerat   2013-09-17 21:07:00,  Film, Serie & Musik
Har sett alla dom andra filmerna, så kände mig nästan tvungen att kolla på denna med. Dessutom kände jag och Erika för att bli lite skrämda och dessa filmerna är ju så.. Ja, vad ska man säga. Jag sitter på helspänn hela tiden och väntar på att något ska dyka upp och det är väl egentligen det som är läskigast, haha. 

Jag tyckte filmen var helt okej, men visst finns det värre skräckfilmer. Kan knappt bärja mig tills The Conjuring kommer ut! 

(Edit: Var ett tag sen jag skrev detta inlägg. Har sett The Conjuring nu och det kommer ett inlägg om den filmen med!)

Side Effects

Publicerat   2013-09-16 18:46:33,  Film, Serie & Musik
Jag trodde att denna filmen skulle vara sådär bra, men helt okej att se. Fel. Den var faktiskt riktigt bra och jag satt som fast redan från början. Först kom tankarna på mina egna perioder i depression och om hur läkarna bara skriver ut mediciner höger och vänster, höjer doser och man har ingen kontroll. Och hur mycket vet läkarna om denna drog egentligen som dom skriver ut? Men filmen fick en sån extrem twist som jag inte alls var beredd på och jag tycker definitivt att den är sevärd!
Safe Haven

Publicerat   2013-09-15 20:38:53,  Film, Serie & Musik
Visste innan jag tittat på denna filmen att jag skulle gilla den. Jag älskar The Notebook, Dear John med flera (så tjejigt)
Det har ju gjorts filmer innan med handling om kvinnan som flyr från mannen, tex Enough med Jennifer Lopez men denna var lite annorlunda. Särskillt slutet, fick en extrem överaskning jag inte alls förväntade mig.
Fick känslor som panik, nyförälskelse och hopp när jag tittade på den. 
Ja, den rekommenderar jag :).

Film Tips

Publicerat   2013-09-15 20:38:00,  Film, Serie & Musik Vardagligt
Nu är det så här att jag har sparat en del filmtips i utkast under denna perioden som jag inte har bloggat. 
Tycker det är synd att dom ska ligga där och jäsa, så jag kommer att varje dag blogga ut ett filmtips även om jag inte bloggar något annat. Så, nu kör vi :).
Trouble with the curve

Publicerat   2013-09-14 16:28:54,  Film, Serie & Musik
Clintan, Clintan. Han är ju ett orginal den där gubben, men jag gillar honom. Väldigt mycket faktiskt. Man vet precis vad man får och man blir inte besviken.

Jag tyckte denna filmen var väldigt bra, och att titta lite på Justin Timberlake är ju inte helt fel. 
Filmen var rolig, speciellt “We’ve gotta get a camera crew to follow you guys around. I mean, Kardashian’s have nothing on you. Poor Bruce”. Men den innehöll också smärta mellan far och dotter, kärlek och triumf. En bra blandning.

Say Hello To My Little Friend!

Publicerat   2013-09-13 16:20:00,  Foto - Djur Lite På Djupet Vardagligt
Ja, den frasen har jag använt mycket nu dom senaste veckorna. För han är ju så liten! 

Detta är chihuahuan Milton med överbett, född 7 juni 2013 och väger idag 1,7 kg. Han vägde 900 gram när vi hämtade honom och var hälften så stor. Hur kan han ha vuxit så mycket på knappt 3 veckor? Min lilla knubbe!
Han är jätte busig och kaxig, men inte när pappa eller någon annan av manskönet är i närheten. Har är jätte rädd för män. Varför vet vi inte, men misstänker att det kommer ifrån kenneln jag köpte honom på. Han älskar att sova runt mitt huvud på kudden på natten, kissar ner sig då och då. Han har kanske lärt sig sitt, eller så förstår han bara att om man sitter får man godis. Han är en rolig liten energiknippe som satt raketer i röven på mig, men han myser när jag behöver vila. Helt perfekt! ♥
Han kan inte på något sätt ersätta tomrummet i mitt hjärta efter Khalissi, men han har fått en egen plats som bara är för honom. Och nu undrar ni säkert "Vadå tomrummet efter Khalissi?". Henne har jag inte träffat på ca 2 månader. Så hon lever. Saker och ting hände som gjorde mig fruktansvärt arg och jag har varit väldigt ledsen. Har haft som panikångerst av saknad, men tror inte det finns något som kan laga det som hänt. Mer går jag nog inte in på.

Jag har ju inte skrivit på ett tag, men blev påmind om hur kul det är att titta tillbaka i arkivet och se vad som har hänt och hur mycket jag faktiskt har växt som människa och mognat. Ska försöka ta mig i kragen och skriva några rader då och då, även om livet är jäkligt surt just nu (förutom Milton då)

Så, vad har hänt sen sist? Inte allt för mycket. Jag har tyvärr börjat dricka cola igen. Dumma mig. Men all motivation till att inte dricka bara försvann, saker och ting blev jobbiga och då helt plötsligt var colan där igen. Ska sluta snart igen, väntar bara på att världen ska lätta från mina axlar. Jag och Milton ska börja valpkurs om ca en vecka. Hade möte med försäkringskassan på Smärtrehab och efter mötet säger läkaren till mig att jag kanske har någon jätte ovanlig sjukdom, "Vi får se vad som händer" sa han sen så dom tänker nog inte ta tag i någon ny utredning. Ja, sen har det nog inte hänt så mycket mer som är värt att nämna just nu.
Men tack till alla som varje dag kollat in här, vet inte vilka ni är men det är jätte roligt att jag inte varit bortglömd fast bloggen legat på is :).