Paranormal Activity 4

Publicerat   2013-09-17 21:07:00,  Film, Serie & Musik
Har sett alla dom andra filmerna, så kände mig nästan tvungen att kolla på denna med. Dessutom kände jag och Erika för att bli lite skrämda och dessa filmerna är ju så.. Ja, vad ska man säga. Jag sitter på helspänn hela tiden och väntar på att något ska dyka upp och det är väl egentligen det som är läskigast, haha. 

Jag tyckte filmen var helt okej, men visst finns det värre skräckfilmer. Kan knappt bärja mig tills The Conjuring kommer ut! 

(Edit: Var ett tag sen jag skrev detta inlägg. Har sett The Conjuring nu och det kommer ett inlägg om den filmen med!)

Kommentarer
blessing

vilken underbar värld vi lever , jag fortfarande tvivlar på detta spell caster hur han gjorde det !
Min mun är full av vittnesmål , Am välsignar min man lämnade hemmet för två år till Sydafrika för en turist , menade han en prostituerad och han förhäxa av flickan min man vägrar att komma hem igen , jag gråta dag och natt ser för vem kan hjälpa mig , jag läste en nyhets papper om en kraftfull spell caster heter Dr okojie och jag kontaktade spell caster för att hjälpa mig att få min älskare tillbaka till mig , och han ber mig att inte oroa sig för att de gudar som vi slåss för mig .. han sa till mig i mitten av natten när allt anden är i vila som han kommer att kasta en trollformel för att återförena min älskare tillbaka till mig . och han gjorde på mindre än 3 dagar min man kom tillbaka till mig och började gråta som jag skulle för att förlåta honom , jag , så glad för vad denna spell caster gjorde för
mig och min man .. kontakt på sin e-post drokojiehealinghome@gmail.com är den bästa spell caster i hela vilda världen . han specialiesed i lösningen av andra problem, bland annat följande:
( 1 ) Om du vill att ditt ex tillbaka .
( 2 ) om du alltid har mardrömmar .
( 3 ) Du vill främjas på kontoret.
( 4 ) Du vill att kvinnor / män springa efter dig .
( 5 ) Om du vill ha ett barn .
( 6 ) Om du behöver ekonomiskt stöd .
( 7 ) Om du vill att bota HIV AIDS
kontakta honom nu för omedelbar lösning på ditt
problem på Drokojiehealinghome@gmail.com
Tack

2014-02-23  06:42:08 

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback