Say Hello To My Little Friend!

Publicerat   2013-09-13 16:20:00,  Foto - Djur Lite På Djupet Vardagligt
Ja, den frasen har jag använt mycket nu dom senaste veckorna. För han är ju så liten! 

Detta är chihuahuan Milton med överbett, född 7 juni 2013 och väger idag 1,7 kg. Han vägde 900 gram när vi hämtade honom och var hälften så stor. Hur kan han ha vuxit så mycket på knappt 3 veckor? Min lilla knubbe!
Han är jätte busig och kaxig, men inte när pappa eller någon annan av manskönet är i närheten. Har är jätte rädd för män. Varför vet vi inte, men misstänker att det kommer ifrån kenneln jag köpte honom på. Han älskar att sova runt mitt huvud på kudden på natten, kissar ner sig då och då. Han har kanske lärt sig sitt, eller så förstår han bara att om man sitter får man godis. Han är en rolig liten energiknippe som satt raketer i röven på mig, men han myser när jag behöver vila. Helt perfekt! ♥
Han kan inte på något sätt ersätta tomrummet i mitt hjärta efter Khalissi, men han har fått en egen plats som bara är för honom. Och nu undrar ni säkert "Vadå tomrummet efter Khalissi?". Henne har jag inte träffat på ca 2 månader. Så hon lever. Saker och ting hände som gjorde mig fruktansvärt arg och jag har varit väldigt ledsen. Har haft som panikångerst av saknad, men tror inte det finns något som kan laga det som hänt. Mer går jag nog inte in på.

Jag har ju inte skrivit på ett tag, men blev påmind om hur kul det är att titta tillbaka i arkivet och se vad som har hänt och hur mycket jag faktiskt har växt som människa och mognat. Ska försöka ta mig i kragen och skriva några rader då och då, även om livet är jäkligt surt just nu (förutom Milton då)

Så, vad har hänt sen sist? Inte allt för mycket. Jag har tyvärr börjat dricka cola igen. Dumma mig. Men all motivation till att inte dricka bara försvann, saker och ting blev jobbiga och då helt plötsligt var colan där igen. Ska sluta snart igen, väntar bara på att världen ska lätta från mina axlar. Jag och Milton ska börja valpkurs om ca en vecka. Hade möte med försäkringskassan på Smärtrehab och efter mötet säger läkaren till mig att jag kanske har någon jätte ovanlig sjukdom, "Vi får se vad som händer" sa han sen så dom tänker nog inte ta tag i någon ny utredning. Ja, sen har det nog inte hänt så mycket mer som är värt att nämna just nu.
Men tack till alla som varje dag kollat in här, vet inte vilka ni är men det är jätte roligt att jag inte varit bortglömd fast bloggen legat på is :). 

 
Kommentarer
Mary

Så söt ! Fina bilder :)

Svar: Tack och tack :)
Hanna Georgii

2013-09-15  23:35:01      http://maryphoto.blogg.se

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback