BooTea

Publicerat   2014-04-27 14:57:00,  Foto - Mobilbilder Hälsa & Träning
Har provat BooTea, en detoxtea som ska hjälpa till med viktminskning och ja, detoxa kroppen, tror det är pga att natt tea´t har en laxerande effekt.

Jag tyckte att tea´t inte smakade så himla äckligt, men det är ju inget tea man direkt njuter av att dricka. 
Jag tyckte väl det kändes som det var lite detoxande, men ärligt talat märkte jag inte så jätte stor effekt av det. Jag gick inte ner något drastiskt, inte mer än vad jag gör nu av att äta 5:2. Kan ha att göra med att jag inte rör mig så mycket, så jag tror jag ska prova det igen till hösten då jag ska börjar träna lite när vi kommit till stan, men kanske ta det som är för 28 dagar och inte 14 dagar.
 
Finns att köpa på BooTea och kostar ca 250 kr för 14 dagars cleansen inklusive frakt, och det tog ca 1 vecka för mig att få varan.
 
 
On The Move

Publicerat   2014-04-25 14:46:09,  Foto - Mobilbilder Vardagligt
Nu var det ett tag sen igen jag skrev, lite mer än en månad, men det finns en rimlig förklaring för detta.
Jag har varken orkat eller haft tid, för det är som så att vi flyttar nästa vecka.
Japp, mamma och pappa har sålt huset, och inte till vem som helst, utan till min bror och hans sambo och vårt flyttlass går till en lägenhet inne i stan nästa vecka. 
Vi får nog nycklarna redan på måndag, då vi ska på slutbesiktningen av lägenheten då. 

Så ja, det har varit mycket att göra. Inte ens 2 månader har gått sen mamma och pappa erbjöd Jesper och Hanna att köpa huset, jag fick jaga hyresvärdar som tusen tills vi (eller rättare sagt mamma och pappa) fick denna lägenheten som vi ska flytta till. Det har packats, sorterats, slängts, målats, och en jäkla massa värk i kroppen på världigt kort tid så är ganska så slut ärligt talat. 

Men det är ändå ganska kul att gå igenom alla gamla saker som man hade glömt bort. Hittade en bok jag och min barndomsvän hade skrivit låttexter i och jag har skrattat så tårarna sprutade. Det gjorde nog min barndomsvän också när hon fick se bilderna jag tog på boken och skickade till henne på facebook. 
Har också hittat en del gamla berättelser som jag och min bror skrivit som barn, teckningar jag ritat som säkert har uppskattats massor av de som fick teckningarna, haha.
Hittade även papprena från när Jamie skulle komma som utbytesstudent från Kanada till oss när jag var liten. Han var som en storebror till mig, och jag har några små minnen av när jag red på hans axlar ner för trappan och när jag var med han och hans kompisar. Undra hur jag förstod vad han sa..hm. Mamma och pappa säger att han ville ha med mig överallt och att vi hade jätte kul ihop även om jag var ca 2år. Ska se om Facebook kan hjälpa mig att hitta honom. Hade varit kul att se om han kommer ihåg mig och hur han lever nu.
Jag har även målat som attan, möbler och annan inredning, både sånt som jag ska ha i min lägenhet sen och sånt som mamma och pappa ska ha i lägenheten. 

Känns ganska så konstigt detta, men ändå skönt. Skönt att jag sen kommer ha mamma och pappa nära när jag flyttar till eget om jag skulle behöva akut hjälp eller så, och skönt att lämna detta stället på sätt och vis bakom sig.
Jag har aldrig riktigt känt mig som hemma här, och det beror nog på att vi flyttade hit här i panikläge efter Emma hade dött, plus att jag inte nu i vuxen ålder själv skulle välja att bo i en 60´tals tegelvilla. 
Dessutom så är det lite att göra med huset, som det är med alla hus, och mamma och pappa orkar inte riktigt med det längre. Pappa är ungefär lika skruttig i kroppen som jag och mamma vill varva ner nu och jag tror dom kommer få det bra på Drottninggatan :).