Hobbit: Smaugs Ödemark

Publicerat   2014-01-08 17:31:00,  Film, Serie & Musik
Pappa fick biobiljett av mig i julklapp att titta på Hobbit: Smaugs Ödemark. Pappa blev helt tårögd när han läste i brevet vad han hade fått. Jag måste ju erkänna att jag själv var riktigt exalterad över att få se den på bio, och att jag hade en biokompis!
Jag tittade på Hobbit: En Oväntad Resa kvällen innan då det var ett år sen jag såg den. Den filmen fick pappa i födelsedagspresent av mig och mamma, det var lite som en ledtråd inför julklappen. 
Fick uppdatera pappa lite på vägen till bion om första filmen, då han har lika dåligt minne som jag.

Vi kom lite senare än tänkt till bion, så vi hann inte köpa popcorn eller dricka. Det ordnade vi dock senare upp med att gå inom Hemmakväll när vi skulle hem.

Filmen var ju som förväntat riktigt bra, och jag tyckte det var kul att Mikael Persbrant var med. Visste inte att han skulle vara med men såg det direkt även om han hade väldigt bra förklädnad. Trodde även att hon som spelar Tauriel var Kate Beckinsale, men nu ser jag ju att det är Evangeline Lilly.
Filmen hade en bra blandning på humor, lite sorg och framförallt spänning. Det var många gånger man (speciellt pappa) hoppade högt i biostolen, och man skrattade högt åt alla dumheter och roliga meningar. 

Nästa film sitter jag och pappa bänkade igen!

Kommentarer

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)


  URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback